TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

válogatott előadók - Lakodalmas #1 - Didivel és barátaival

válogatott előadók - Lakodalmas #1 - Didivel és barátaival
válogatott előadók - Lakodalmas #1 - Didivel és barátaival
Megjelent a Didi legújabb lemeze, ezúttal egy válogatásalbumot készített rajongóinak. A 22 dalt tartalmazó korong, igazi hamisítatlan csemege a mulatós zene szerelmeseinek!
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  4 db
8,10
Részletek
Megjelent a Didi legújabb lemeze, ezúttal egy válogatásalbumot készített rajongóinak. A 22 dalt tartalmazó korong, igazi hamisítatlan csemege a mulatós zene szerelmeseinek! A címmel megegyező, Lakodalmas Didivel televíziós műsor, amely nagy sikerrel fut a Muzsika Tv műsorán, garancia a sikerre! Az albumon természetesen a műsor állandó vendégeiből csemegézhetünk, és a már jól ismert előadók mellett számos feltörekvő énekes is helyet kapott. Jessy, Sláger Tibó, Suhancok és még rengeteg előadó slágere egy lemezen! Dallista: 1. Didi L'amour - Lájk dal 2. Didi és Gabriella - Bulikirálynő 3. Sláger Tibó - Bulizunk 4. Boglárka - Hegedűszó muzsikaszó 5. Dudar Feri - Hosszú az éjszaka 6. Kis Didi-Morvai Dani - Esztambarumba 7. Gabriella - Mért mentél el tőlem 8. Szega Zoli - Ez az én világom 9. Suhancok - Polgármester úr 10. Hatvani Fiúk - Szerelem a végzetem 11. Luigi - Szabad már a szívem 12. Didi L'amour -Kisfalumba két úton kell bemenni 13. Cairo - Mondd! 14. Kis Didi - Nyílt egy virág 15. Potyautasok - Sej haj azt mondom 16. Hollósy Band - A pénz nem számít 17. Pietro - Elmulatom minden pénzem 18. Suhancok - Piros rózsát teszek 19. Gabriella - Minden este rád gondolok 20. Didi L'amour - Józanságra nagy bennem az akarat 21. Didi L'amour - Jaj de baro 22. Didi-Jessy-Sihell Ferry - Három az egyben
Adatok
EAN kódok
5999564941186
Gyártó
HungaroSound
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
válogatott előadók
Cikkszám
HS-309
Kiegészítő termékek