TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Vörös István - Hallgass, ha jót akarsz! - Best of vol.6. - Így is lehet

Vörös István - Hallgass, ha jót akarsz! - Best of vol.6. - Így is lehet
Vörös István - Hallgass, ha jót akarsz! - Best of vol.6. - Így is lehet
Megjelent a nagysikerű Vörös István - Hallgass, ha jót akarsz! - A legjobb Vörös István dalok CD sorozat hatodik része, az „Így is lehet”.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
11,80
Részletek
Megjelent a nagysikerű Vörös István - Hallgass, ha jót akarsz! - A legjobb Vörös István dalok CDsorozat hatodik része, az „Így is lehet”. Az énekesgitáros-dalszerzőt a közönség a sokakat megérintő szövegvilágáért, az énekelhető dalaiért és a magával ragadó koncerthangulatért szereti töretlenül immár 35 éve. Az új albumon 13 dalának akusztikusra hangszerelt változata található meg. Ahogy a rajongók már megszokhatták, mint minden Hallgass, ha jót akarsz! albumon így ezen is, 1 vadonatúj, eddig nem publikált dal is helyett kapott. Dallista: 1. Balatoni Römi (új) 2. Eltékozolt századok 3. Engedj be a jóba 4. Kalandorok 5. Végre elrepülhetünk 6. Neked valaki kell 7. Lélekvesztőn utazunk 8. A Workinson –ügy 9. Kinek van igaza 10. Szorul a hurok 11. Hagyd, hogyha menni akar 12. Szűk nekünk ez a város 13. Virradat 14. Álmodó csillag
Adatok
EAN kódok
5999860095705
Gyártó
Vörös István Produkció
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Vörös István
Cikkszám
VIPO110
Kiegészítő termékek