TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Varga Miklós - Ébredés - Száz év magány után

Varga Miklós - Ébredés - Száz év magány után
Varga Miklós - Ébredés - Száz év magány után
2020-ban van a magyarság számára tragikus trianoni békediktátum megkötésének 100. évfordulója. Június negyedike egyben a nemzeti összetartozás napja is.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  5 db
8,60
Részletek
2020-ban van a magyarság számára tragikus trianoni békediktátum megkötésének 100. évfordulója. Június negyedike egyben a nemzeti összetartozás napja is. Ehhez kapcsolódóan jelent meg Varga Miklós régvárt új stúdióalbuma Ébredés – száz év magány után – címmel. A dalok azonban nem a nemzeti sérelmeinkről szólnak. Ellenkezőleg, a Trianon által kiváltott, magyar csodaként is emlegetett újjászületésről, arról az élni akarásról, az akaraterő csodájáról, amit a magyar nemzet tett a Trianont követő évtizedekben és tesz napjainkban is, olykor igen erős európai ellenszélben. Arról az élni akarásról, ami ismét összehozza és egyben tartja ezt a nemzetet itt a Kárpátmedencében és azon túl is, mert szükségünk van egymásra a fennmaradásunkhoz. Az elkészült új albummal ezt az összetartozást erősíti Varga Miklós a dalok erejével. Közreműködtek: Varga Miklós - ének Szűcs Norbert - gitárok, stúdióhangszerek Mr. Zsolt - gitárok Retzler Péter - billenyűs hangszerek Varga Szabolcs - ének, vokál Varga Vivien - vokál Balog László Roland - dobok Dallista: 1. Túl az árnyékéveken 2. Ha Erdély újra hív 3. Ébredés 4. A lánc 5. Elveszett föld 6. 1956 7. Tűz és vér 8. Határtalan dal 9. Búcsúzás helyett 10. Nem maradsz egyedül
Adatok
EAN kódok
5999860095637
Gyártó
Varga Miklós
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Varga Miklós
Cikkszám
VM2020
Kiegészítő termékek