TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Tóth Reni - Volt, van, lesz...

Tóth Reni - Volt, van, lesz...
Tóth Reni - Volt, van, lesz...
Cserháti Zsuzsa egykori vokalistája, a Kormorán és az Örökség zenekarok egyik énekesnője, az Edda vendégzenésze, Tóth Reni két évtizedes szakmai múlttal a háta mögött jelentette meg immáron második szólóalbumát.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
8,10
Részletek
Cserháti Zsuzsa egykori vokalistája, a Kormorán és az Örökség zenekarok egyik énekesnője, az Edda vendégzenésze, Tóth Reni két évtizedes szakmai múlttal a háta mögött jelentette meg immáron második szólóalbumát. Reni Magyarország egyik legrockosabb női hangja. Átvehette a Magyar Örökség-díjat is korábbi zenekarával. Öt évig a Harley Davidson Bandben, majd a Bulldózerben is énekelt. Kipróbálta az ír country műfaját is a Rat Boys együttesben. . Ilyen előzmények után, kiváló zenészek közreműködésével látott neki új albumának, melyen Kormorán dalokat énekel újrahangszerelve. Január 12-én megjelenő lemeze minden Kormorán rajongónak ajánlott, ugyanakkor új közönség felé is nyithat. . Közreműködött: Tóth Reni – ének Makkai István – szaxofon, klarinét Fülöp Dávid – billentyűk Szabó Előd – ének, vokál Závoti Zoltán – gitár, billentyűk, dobok Zsoldos Tamás – basszusgitár Dallista: 1. Hol vannak a vitézek? 2. Fehérlófia 3. Quo Vadis Domine 4. Isten ujja megérintett 5. Három határ 6. Bujdosni se tudó szegénylegény 7. Meddig várjunk még? 8. Húzd a harangot 9. Volt apám, volt anyám 10. A remenység temploma
Adatok
EAN kódok
5999887248085
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Tóth Reni
Cikkszám
GR081
Kiegészítő termékek