TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Tóth Reni - Utazók éneke

Tóth Reni - Utazók éneke
Tóth Reni - Utazók éneke
A Hang, aki énekelt a Kormorán zenekarban, megannyi dalt és lemezt tett színesebbé, megkapta a Magyar Örökség díjat, elkészítette harmadik szólólemezét!
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
8,10
Részletek
A Hang, aki énekelt a Kormorán zenekarban, megannyi dalt és lemezt tett színesebbé, megkapta a Magyar Örökség díjat, elkészítette harmadik szólólemezét! Az új album különleges hangulatokkal szólal meg, amelyekről Reni így nyilatkozott: „Valahol Erdély szívében, ahol a szónak még súlya van és az őszinteség pajzsként védi meg a megfáradt lelkeket a hétköznapok kisebb-nagyobb harcaitól, ott született tiszta lélekből az Utazók éneke című lemez. Minden gondolatával és lejátszott akkordjaival próbálja visszaadni az embertársunk, az Isten, valamint Nemzetünk iránti tiszteletet, szeretetet és megbecsülést. Fényt vet szerelemre, csalódásokra, sikerekre és kudarcokra, ötvözve a napjainkban elszürkült popzene dallamosságát az ösztönből fakadó rock zene világát. Ez a lemez egyben nosztalgia, nemzeti érzelem és remény, híd a múlt és a reményekkel teli jövő között.” .. Ez a 12 új, tartalmas gondolatokkal teli szerzemény bárki számára kellemes hallgatni valót kínál. Közreműködtek: Tóth Reni - ének Jenei Szilveszter, Margit József - vokál Molnár Péter Stula - ének Nagy Róbert-Brai - gitárok, billentyűk Szabó Előd - vokál, billenyűk Talabér László - basszusgitár Fülöp Dán - hegedű Rozgonyi Péter - dobok Dallista: 1. Utazók éneke 2. Indulhatsz vissza már 3. Véget nem ér 4. Maradj! 5. A történelem nem volt csodagyár 6. Volt egy március 7. Tizenhárom kopjafa (km: Molnár Péter Stula) 8. Túl a hídon 9. Szívem egy ország 10. Ha újra ébredünk 11. Nincs mitől félni 12. Uram, adj békét!
Adatok
EAN kódok
5999860095477
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Tóth Reni
Cikkszám
GR156
Kiegészítő termékek