TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Szekeres Tamás - White Shapes Of Blue

Szekeres Tamás - White Shapes Of Blue
Szekeres Tamás - White Shapes Of Blue
Az instrumentális gitárzene hazai úttörője a mára 30 éves, klasszikus Guitarmania című lemezével robbant be a köztudatba, meghonosítva ezzel egy addig kvázi ismeretlen műfajt idehaza.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.06
További adatok
Raktáron :  5 db
8,90
Részletek
20 év után végre ismét szólólemezt készített Szekeres Tamás! Az instrumentális gitárzene hazai úttörője a mára 30 éves, klasszikus Guitarmania című lemezével robbant be a köztudatba, meghonosítva ezzel egy addig kvázi ismeretlen műfajt idehaza. Lemezeit sikerre vitte külföldön is, olyan ismert arcokkal turnézott és zenélt együtt, mint Tony McAlpine vagy Ken Tamplin. Játszott az Omen zenekarban, illetve több mint 25 éve állandó közreműködője az Omega koncertjeinek. A White Shapes Of Blue Tamás 13. szólólemeze, egyfajta keresztmetszete az eddigi munkásságának. A virtuozitás olyan érzelemgazdag játékkal párosul, hogy önkéntelenül is átadja magát a hallgató az élménynek. A borítóból is sugárzó visszafogott elegancia a dalokban is tükröződik, öncélú virgázás helyett ezúttal is a daloké a főszerep, ám a technika és alázat továbbra is komoly szerepet kap. Az új album az 1999-es King Street Blues című albumot követi. Közreműködött: Szekeres Tamás - gitárok, billentyűk, programozás Földi Albert - billentyűs hangszerek (4, 5, 9, 11.) Dallista: 1. Viking Kong 2. Irish Leg 3. The Immigrant Identity 4. Joy Of Perspective 5. Dorian Example 6. Still Loving You 7. Planned Emotions 8. Further On Up The Road 9. White Shapes Of Blue 10. Feeling Of Wellbeing 11. Awakening 12. Maybe Tomorrow
Adatok
EAN kódok
5999860095422
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Szekeres Tamás
Cikkszám
GR151
Kiegészítő termékek