TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Sex Action - Olaj a tűzre

Sex Action - Olaj a tűzre
Sex Action - Olaj a tűzre
A Sex Action a ’90-es évek első felének egyik legnépszerűbb hazai rockcsapata volt, akik némi szünetet követően 2004-ben hatalmas sikerrel tértek vissza a színtérre.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  4 db
6,50
Részletek
Június 14-én kerül boltokba a Sex Action rég várt albuma, az Olaj a tűzre. Ez lesz a csapat első lemeze 2005 óta, és egyben az első, amely Szendrey „Szasza” Zsolt énekes és Somlyay Miklós basszusgitáros nélkül készült el, a stílus és a színvonal azonban minden tekintetben a fénykort idézi. A Sex Action a ’90-es évek első felének egyik legnépszerűbb hazai rockcsapata volt, akik némi szünetet követően 2004-ben hatalmas sikerrel tértek vissza a színtérre. A másodvirágzást azonban 2009-ben beárnyékolta, hogy előbb Szasza távozott a zenekarból, majd Miksa is követte egyedül hagyva Mátyás Attila gitárost és Zana Zoltán dobost. A csapat azonban a feloszlás helyett újult erővel látott munkához Bense Sándorral, a Mátyás Attila Band bőgősével, valamint az új frontemberrel, Áfonyával. A nagy nyomás ellenére az új felállás sikeresen debütált 2009 nyarán a Zöld Pardon színpadán. Az azóta eltelt időben a csapat összeért, melynek kézzelfogható bizonyítéka az új CD. A GrundRecords gondozásában megjelenő albumon 12 vérbeli, dögös, de meglepetésekben gazdag Sex Action dal hallható. Vendégművészként egy dalban közreműködik Karai Anna is, akit a nagyközönség a The Voice / Magyarország hangja című műsorból ismerhet. Sex Action: Vékony Sándor (Áfonya) – ének, szájharmonika Mátyás Attila – gitár, ének, vokál Bense Sándor – basszusgitár Zana Zoltán – dob, ének Dallista: 1. Éjféltől hajnalig 2. Neked szól 3. Tedd a dolgod 4. Ne beszélj félre 5. Olaj a tűzre 6. Miért lennék jó? (feat. Karai Anna) 7. Az élet csak játék 8. Pörög a kocka 9. Le kell lépni 10. Egyet neked 11. A vérem egyre húz 12. Sötét oldal
Adatok
EAN kódok
5999885691128
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Sex Action
Cikkszám
GR019
Kiegészítő termékek