TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

SMR henger kombinált felülettel, 33x14 cm, Salta - Világos rózsaszín

SMR henger kombinált felülettel, 33x14 cm, Salta - Világos rózsaszín
SMR henger kombinált felülettel, 33x14 cm, Salta - Világos rózsaszín

SMR henger kombinált felülettel, 33 cm, SaltaAz SMR egy mozaikszó, amely a „Self – saját”, „Myofascia – izompólyáink” és „Release – felszabadítása” szavak kezdőbetűi

Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.12
További adatok
Rendelhető
6,98
Részletek

SMR henger kombinált felülettel, 33 cm, SaltaAz SMR egy mozaikszó, amely a „Self – saját”, „Myofascia – izompólyáink” és „Release – felszabadítása” szavak kezdőbetűiből jött létre.A masszázshengert általában sportolók használják, hiszen izomzatuk lényegesen nagyobb igénybevételnek van kitéve. Az izomzatnak időre van szüksége, hogy regenerálódhasson és a fejlődés szempontjából nem mindegy, hogy ez az idő mennyi. Az SMR hengereket használhatjuk a regenerációs idő csökkentésére, ugyanis a masszírozó henger segítségével az izomzatunkat – keménység és felületi kialakítástól függően – át tudjuk masszírozni. Használat közben a masszírozott szövetekben a vérkeringés javul, a letapadt izmokat és hegesedett szöveteket lazítja, ezzel segítve a salakanyagok távozását az izomrostok közül, illetve a többlet oxigén segít a rostok regenerációjában.Az SMR masszázshengert gyakran terápiás és rehabilitációs célokra is használják, ugyanis javítja a szervezet vérkeringését és használatával izmainkat segít rugalmasan tartani. A gyakorlatokkal testrészeink mobilitását is tudjuk fejleszteni, ami annyit jelent, hogy a kissé bemerevedett izomcsoportokat ellazítjuk. Ezzel nagy eséllyel sok sérülést el tudunk kerülni, javulni fog a komfort érzetünk és a testrészek mozgástartománya is nőni fog.A hengert használhatjuk bemelegítő vagy edzés utáni levezető gyakorlatokhoz is.A henger külső borítása egy 3D kidolgozású, keményebb EVA hab, amelynek a belső PVC cső ad merevséget.Fontos megemlíteni, hogy az SMR masszázshengerekkel kezdőként bánjunk óvatosan és válasszunk egy puhább és sima felületű hengert, mert a kemény és durva kidolgozottságú eszközökkel kárt tehetünk izomzatunkban. Az interneten rengeteg oktató anyag található, melyek segítségével biztonságosan tudjuk az eszközt használni.Mi az az izompólya?Röviden az izomcsoportokat körülvevő hártya. Fontos, hogy ez a hártya ne legyen túl feszes, ugyanis ez akadályozhatja az izmok munkáját, sérülésekhez, izomfájdalomhoz vezethet, illetve drasztikusan ronthatja az izmok regenerációs idejét.


Adatok
Gyártó
Salta
Cikkszám
110115
Kiegészítő termékek