TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Ping pong adogatógép, HP-03, Salta

Ping pong adogatógép, HP-03, Salta
Ping pong adogatógép, HP-03, Salta


Ha nincs mindig veled valaki, akivel lejátszhatnál egy izgalmas pin pong meccset, de nem akarsz kijönni a gyakorlatból akkor feltétlen ruházz be erre a készülékre. 110 lab

Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.17
További adatok
Rendelhető
172,59
Részletek


Ha nincs mindig veled valaki, akivel lejátszhatnál egy izgalmas pin pong meccset, de nem akarsz kijönni a gyakorlatból akkor feltétlen ruházz be erre a készülékre. 110 labdát képes befogadni, amiket beállítástól függően passzol majd neked. Összeállítani gyerekjáték, de az alábbi magyar nyelvű kézikönyv mindent elmagyaráz részletesen.


A Salta Ping Pong adogatógép HP03 magyar útmutatóját IDE kattintva töltheted le


Az irányítóval ki és be tudod kapcsolni a gépet, a lövés és a forgás sebességét tudod beállítani, valamint a topspin és backspin sebességét is itt lehet meghatározni. Ami az intenzitást illeti 5 fokozat közül tudsz választani és beállíthatod, hogy a gép közvetlen vagy közvetve szerváljon. A labdatartó 40mm-es, vagy 40+-os labdát tud befogadni, ám sose keverjük a két típust. A labdákat érdemes játék előtt letisztítani.


Adatok
Gyártó
Salta
Cikkszám
140021
Kiegészítő termékek