TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Peller Mariann - Papa esti meséi

Peller Mariann - Papa esti meséi
Peller Mariann - Papa esti meséi
A mesélő Peller Mariann, aki sokszínű előadásmódjával elrepíti a hallgatókat egy képzelt mesebeli világba.A történetek szereplői, egy kivétellel valós állatok emberi lélekkel felruházva.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.06
További adatok
Raktáron :  3 db
8,10
Részletek
A mesélő Peller Mariann, aki sokszínű előadásmódjával elrepíti a hallgatókat egy képzelt mesebeli világba.A történetek szereplői, egy kivétellel valós állatok emberi lélekkel felruházva. A mesélő szemén keresztül jósággal, hősiességgel, bátorsággal, nem ritkán humorral mutatja be a kerek erdőbeli kalandokat.A kedves öreg erdész összes lakótársa, akik a kerek erdőben laknak, mind-mind szereplői a mesének.Nincs benne harc, ellenségeskedés, ármány és cselszövés, de van benne oktató jellegű történet a barátságról és az összefogásról. Ajánljuk mindenkinek, de különösen azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik szívesen betekintenének ebbe a varázslatos mesevilágba. Mesék: 1.Rezső a hős 14:46 2.Egy furcsa hóember 12:15 3.A Karácsonyfa 12:38 4.Az árvíz 9:49
Adatok
EAN kódok
5999884695707
Gyártó
HungaroSound
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Peller Mariann
Cikkszám
HS168
Kiegészítő termékek