TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Peller Károly - Operettslágerek / Slágeroperettek

Peller Károly - Operettslágerek / Slágeroperettek
Peller Károly - Operettslágerek / Slágeroperettek
Az Operettszínház kiváló művésze, Peller Károly folytatja kiadványai sorát. Ezúttal a legnépszerűbb operett slágereket tartalmazza az új album.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.04
További adatok
Raktáron :  5 db
8,10
Részletek
Az Operettszínház kiváló művésze, Peller Károly folytatja kiadványai sorát. Ezúttal a legnépszerűbb operettslágereket tartalmazza az új album, amelyen műfaj jelenlegi legkiválóbb képviselői, valódi sztárjai szerepelnek Peller Károly mellett: Bódi Barbara, Szendy Szilvi, akiket az előadások után tucatnyi rajongó vár és Oszvald Marika, aki szimplán a műfaj koronázatlan királynője. Persze lehet az operettet nem szeretni, de az is tény, hogy ezek az örökzöld slágerek egyrészt elandalítják, másrészt jókedvre derítik legtöbbünket nem csak a színházban, az előadások során, hanem otthon is. Miért ne vinnék haza a legnépszerűbb operettslágereket CD-n? Itt az alkalom! Operettslágerek - slágeroperettek Peller Károly Oszvald Marika Bódi Barbara Szendy Szilvi Dallista: 1. Pest/Buda/Óbuda egyveleg 2. Ahol az ember felmászik a fára… 3. Zserbó-dal 4. Van a Bajza utca sarkán egy kis… 5. Asszonykám, adj egy kis kimenőt… 6. Éjjel az omnibusz tetején… 7. Gyerünk tubicám… 8. A nő szívét ki ismeri? 9. Induljunk, van egy hely… 10. Jaj, cica… 11. Te, rongyos élet… 12. Egy rózsaszál szebben beszél… 13. Kislány, vigyázz! 14. Ringó vállú csengeri violám… 15. Szép város Kolozsvár… 16. Hajmási Péter, Hajmási Pál 17. Bugac/Hortobágy egyveleg 18. Cintányéros cudar világ 19. Húzzad csak kivilágos virradatig
Adatok
EAN kódok
5999887248634
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Peller Károly
Cikkszám
GR106
Kiegészítő termékek