TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

P.Mobil - Ez az élet, Babolcsai néni

P.Mobil - Ez az élet, Babolcsai néni
P.Mobil - Ez az élet, Babolcsai néni
A P.Mobil legendás, 1994-es visszatérő albuma 25 év elteltével újjászületik! A rajongók legnagyobb örömére és a jubileum tiszteletére a GrundRecords teljesen újjávarázsolta a remekművet.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  5 db
9,70
Részletek
A P.Mobil legendás, 1994-es visszatérő albuma 25 év elteltével újjászületik! A rajongók legnagyobb örömére és a jubileum tiszteletére a GrundRecords teljesen újjávarázsolta a remekművet és 5 bónuszdallal felvértezve, exkluzív digipak csomagolásban jelenteti újra meg. Ezeket a dalokat a zenekar 1995 januárjában rögzítette a törökbálinti „P” Stúdióban és a „Rest of P.Mobil” című koncertkiadványon kaptak helyet. Hogy ne lógjanak ki az album többi dala közül, anno közönségzaj került a felvételekre, de mivel stúdiófelvételek, tematikailag a „Babolcsai néni” lemezhez szervesen illeszkednek, azzal egy egységet alkotnak. A 24 oldalas füzet a borítón látható szobrot is elkészítő Viszt György képzőművész további munkáiról készült képekkel, szövegkönyvvel és zenekari fotóval lett ellátva. A zenei anyag Rozgonyi Péter hozzáértő hangmérnöki munkája révén kapott teljesen új hangzást. Végre olyan formában veheti kezébe a rockrajongó ezt a kiadványt, amilyet már a megjelenésekor megérdemelt volna. P.Mobil: Kékesi „Bajnok” László – basszusgitár, ének Mareczky István - dobok Sárvári Vilmos - szólógitár, ének Schuster Lóránt - ének, vokál Tunyogi Péter - ének Zeffer András - billentyűs hangszerek Közreműködött: Tunyogi Bernadett és Tunyogi Orsolya - vokál Dallista: 1. Szívpörkölt 2. Embered voltam 3. Buta fiúk, kövér lányok 4. Élsz-e még 5. Műholdra néz az ablakom 6. Egyszer az életben 7. Ez az élet, Babolcsai néni! 8. Örökké szeress 9. Dugjatok a 220-ba! 10. Kiveszőben vagyok 11. Ha újrakezdeném 12. Az utolsó Rock ’n’ Roll Bónuszok: 13. Simli show 14. Hajsza 15. A gálya 16. Lódentánc 17. Átverés
Adatok
EAN kódok
5999860095439
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
P.Mobil
Cikkszám
GR152
Kiegészítő termékek