TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

P.Mobil - És?

P.Mobil - És?
P.Mobil - És?
Ismét különleges csemegével kedveskedik rajongóinak és a hanglemezek szerelmeseinek a P.Mobil. A két éve megjelent nagysikerű feldolgozáslemezük CD változatától eltérően a fekete korongon nem 11, hanem tucatnyi "Pémobilosított" dal kapott helyet.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  4 db
8,90
Részletek
Ismét különleges csemegével kedveskedik rajongóinak és a hanglemezek szerelmeseinek a P.Mobil. A két éve megjelent nagysikerű feldolgozáslemezük CD változatától eltérően a fekete korongon nem 11, hanem tucatnyi "Pémobilosított" dal kapott helyet: két népdal, kilenc hazai rock-, vagy poptörténeti klasszikus, illetve a bónusz, az Oly távol, messze van hazám, ami egy külföldi eredetű dal magyar változata, és az 1956-os események után vált népszerűvé. Egy dal akkor és attól válik klasszikussá, ha feldolgozzák. Kilenc zenekar így, a P. Mobil felvezetésével immár átlépheti a hazai Halhatatlanok Csarnokának kapuját, ha azt eddig még nem tette meg. Az „És?” úgy naprakészen korszerű, hogy csaknem hat és fél évtizeden átívelő slágerlistának is tekinthető 1956- tól napjainkig, amellett, hogy a Mobil-életmű különleges és fontos darabjának tekinthető már most is. A dalokat Rozgonyi Péter fésülte össze, hogy a 180 grammos hanglemez egységes hangzású legyen. P.Mobil Schuster Lóránt - ének, szöveg Sárvári Vilmos - gitár, vokál Baranyi László - ének, gitár, vokál Pálmai Zoltán - dob Tarnai Dániel - basszusgitár, vokál Szabó Péter - billentyűs hangszerek, vokál Közreműködött: Szebelédi Zsolt - dob, gitár, ének, vokál Kézdy Luca - hegedű Somogyi Remig - szólógitár Dallista: A1. Nélküled (Ismerős Arcok) A2. A zöld, a bíbor és a fekete (Pandora’s Box) A3. Miért kell elfelednem (Skorpió) A4. A csitári hegyek alatt (népdal) A5. Fellegajtó nyitogató (népdal) A6. Oly távol, messze van hazám (LP-bónusz) B1. Babylon (Omega) B2. Ha megszólalnál (Bill és a Box Co.) B3. Kéglidal Prézlidal (Illés) B4. Gondolsz-e majd rám? (Echo) B5. Szabad vér (TRB) B6. Mi fáj (Metro)
Adatok
EAN kódok
5999860095361
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
P.Mobil
Cikkszám
GR145
Kiegészítő termékek