TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Omega - Szimfónia & Rapszódia

Omega - Szimfónia & Rapszódia
Omega - Szimfónia & Rapszódia
Ismét kapható az Omega népszerű kiadványa, az elejétől a végéig magyar nyelven megszólaló Szimfónia & Rapszódia. Az elegáns kivitelezésű dupla digipak kiváló ajándék lehet minden Omega rajongónak.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
10,20
Részletek
Ismét kapható az Omega népszerű kiadványa, az elejétől a végéig magyar nyelven megszólaló Szimfónia & Rapszódia. Az elegáns kivitelezésű dupla digipak kiváló ajándék lehet minden Omega rajongónak. Az első korong az arra érdemes Omega dalok szimfónikus átiratait tartalmazza Gömöry Zsolt hangszerelésében. Bónuszként a 2012-es Aréna koncerten rögzített Szimfónia felvétele is a lemezre került. A műben elhangzik egy részlet Beethoven V. Szimfóniájából is. A második lemez a már korábban megjelent Rhapsody című album teljesen magyar nyelvű változata, tehát az a rajongó is talál benne újdonságot, aki a német kiadást korábban már begyűjtötte. A Rapszódia komolyzenei betétje hazafias dallamok gyűjteménye, a Magyar Rapszódia, a Himnusz és a Szózat részleteit fedezheti fel benne a hallgató. Adatok: Zene: Benkő László, Debreczeni Ferenc, Kóbor János, Mihály Tamás, Molnár György, Presser Gábor Szöveg: Ambrózy István, Sülyi Péter, Sztevanovity Dusán, Trunkos András, Várszegi Gábor Nagyzenekari hangszerelés: Gömöry Zsolt Hangfelvétel: Gömöry Zsolt, Kóbor János, Küronya Miklós Közreműködtek: Kóbor János – ének, vokálok Benkő László – billentyűs hangszerek Debreceni Ferenc – dob és ütőhangszerek Szekeres Tamás – gitárok Gömöry Zsolt – billentyűs hangszerek Küronya Miklós – basszusgitár Dallista: CD1 - SZIMFÓNIA 1. Szimfónia 2. Nyitány 3. Nyári éjek asszonya 4. Kemény játék 5. Fekete pillangó 6. Nem tudom a neved 7. Start 8. Gammapolisz 9. Égi vándor 10. Csukány Bónusz: Szimfónia - koncertfelvétel CD2 - RAPSZÓDIA 1. Rapszódia 2. Nyitány 3. Égi harangok 4. Az arc 5. Babylon 6. Éjféli koncert 7. Meghívás 8. Minden könnycseppért kár 9. Levél – poste restante 10. Napot hoztam, csillagot 11. Hallgatag szív 12. Égi jel 13. Kötéltánc 14. Hajnali óceán 15. Mozgó világ 16. Metamorfózis 17. A kereszt-út vége 18. Finálé
Adatok
EAN kódok
5998311200224
Gyártó
Mega
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Omega
Cikkszám
MCDA12002
Kiegészítő termékek