TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Omega - Oratórium

Omega - Oratórium
Omega - Oratórium
Egy különleges kiadvány megjelenésére számíthat a zeneszerető vásárló. Az Omega együttes 2013 áprilisától hazánk és a környező országok legszebb templomaiban tartott formabontó koncertturnét.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
9,70
Részletek
Egy különleges kiadvány megjelenésére számíthat a zeneszerető vásárló. Az Omega együttes 2013 áprilisától hazánk és a környező országok legszebb templomaiban tartott formabontó koncertturnét. A zenekar egy nagy templomi kórussal kiegészítve, új hangszerelésben adta elő klasszikusá vált dalait. Az Oratórium zeneileg a barokk egyházi stílus felé nyit, és a hard rock helyett a meditatív vonal érvényesül benne. Bátaszéktől indulva folyamatosan több településen lép fel az Omega. A templomok monumentalitásához méltó kompozíció készült, de közben természetesen rockzene is megmaradt. Az album elegáns, háromszárnyú, oltár-formátumú digipak kiadvány! Adatok: Zene: Benkő László, Debreczeni Ferenc, Kóbor János, Mihály Tamás, Molnár György, Presser Gábor Szöveg: Adamis Anna, Bródy János, Sülyi Péter, Trunkos András, Várszegi Gábor Nagyzenekari hangszerelés: Gömöry Zsolt Hangfelvétel: Gömöry Zsolt, Kóbor János, Küronya Miklós, Turcsán András Közreműködtek: Kóbor János – ének, vokálok Benkő László – billentyűs hangszerek Debreceni Ferenc – dob és ütőhangszerek Szekeres Tamás – gitárok Gömöry Zsolt – billentyűs hangszerek Küronya Miklós – basszusgitár Szöllőssy Kati – basszusgitár Nyíregyházi Cantemus Kórus Dallista: 1. Les Preludes – Nyitány 2. Hajnal a város felett 3. Egy életre szól 4. Boldog angyalok 5. A legenda 6. Az éjszakai országúton 7. Ne legyen 8. Ballada a fegyverkovács fiáról 9. Álmod orzi egy kép 10. Én elmegyek 11. Megszentelt világ 12. Szállj le hozzánk angyal 13. Koncert a Mennyben 14. Egy új nap a Teremtésben 15. Az égben lebegok csarnoka 16. Les Preludes – Finálé
Adatok
EAN kódok
5998311300320
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Omega
Cikkszám
MCDA13003
Kiegészítő termékek