TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Nótár Mary - Zenebomba

Nótár Mary - Zenebomba
Nótár Mary - Zenebomba
Nótár Mary Zenebomba címmel megjelenő új albuma, egy igazi zenei csemege. Mary továbbra is nagyon jól ötvözi a Latin, Esztam és a Pop hangzást, melyet egyedi hangja tesz még élvezhetőbbé, a hallgató számára.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  3 db
12,10
Részletek
Nótár Mary Zenebomba címmel megjelenő új albuma, egy igazi zenei csemege. Mary továbbra is nagyon jól ötvözi a Latin, Esztam és a Pop hangzást, melyet egyedi hangja tesz még élvezhetőbbé, a hallgató számára. Az új korong szinte végig pörög, de nem hiányzik a lírai hangzás világ sem. Mary új zenei csapata igazán kitett magáért, amely visszaköszön az album meghallgatásakor. Az energikus Nótár Maryt jól jellemzi az album címe, mely zenehallgatás közben is nagyon átjön és ezáltal magával ragadó. Ez az album mindenfajta értelemben egy igazi Zenebomba, melyet hallani kell. Dallista: 1. Kicsiszívem 2. Nagyon boldog vagyok 3. Síromig szeretlek én 4. Pergető 5. Ide figyelj baba 6. Sírva alszom át az éjszakát 7. Két ász 8. Gyertek velem mulatni 9. Piros rózsák 10. Szerelem, szerelem 11. Járd a táncot 12. Szuperbomba
Adatok
EAN kódok
9702291127152
Gyártó
Skyforce
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Nótár Mary
Cikkszám
SKYNM006
Kiegészítő termékek