TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Molnár György Elefánt - 70 - Adj még egy napot

Molnár György Elefánt - 70 - Adj még egy napot
Molnár György Elefánt - 70 - Adj még egy napot
Molnár Elefánt György, az Omega legendás gitárosa 70 éves lett. Ez alkalomból két kiváló dallal lepi meg régi rajongóit. Mindkét felvétel saját szerzemény.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
4,30
Részletek
Molnár Elefánt György, az Omega legendás gitárosa 70 éves lett. Ez alkalomból két kiváló dallal lepi meg régi rajongóit. Mindkét felvétel saját szerzemény. Az egyik tétel szövegírója az ugyancsak legendás Sülyi Péter. A másik dal instrumentális, ott nem volt szükség énekre, Gyuri gitárja mindent elmesél. A dalok hangulata a klasszikus Omega éra érzelem- és dallamvilágát hozza el a hallgatóságnak. Az igényes kivitelezéső digipak CD korlátozott példányszámban készül, érdemes minél hamarabb beszerezni. Minden Omega rajongó nagy örömmel fogja a gyűjteményébe helyezni a maxit. Közreműködtek: Molnár György - ének, gitár, basszus, billentyűk Pásztor Sámuel - gitár, basszus, billentyűk Bárkányi Mónika - ének Csordás Levente - ének Balasi Ádám - dob Kereskedelmi adatok: Rendelési szám: GR146 Vonalkód: 5999860095378 Kiadja: GrundRecords Forgalmazza: GrundRecords Kft. e-mail: info@grundrecords.hu Megjelenés: 2019. szeptember 9. Dallista: 1. Adj még egy napot 2. Genesis
Adatok
EAN kódok
5999860095378
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Molnár György Elefánt
Cikkszám
GR146
Kiegészítő termékek