TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Mohikán - Indiánugrás

Mohikán - Indiánugrás
Mohikán - Indiánugrás
Indiánugrás címmel jelenik meg a miskolci gyökerekkel rendelkező Mohikán zenekar második nagylemeze. Az albumon szereplő dalok mindegyike arról, a mára már sokszor elfeledett harmóniáról mesél, amelyben a zene és a szöveg egymást segítve juttatja el a hallgatóhoz a művészek üzenetét.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
6,50
Részletek
Indiánugrás címmel jelenik meg a miskolci gyökerekkel rendelkező Mohikán zenekar második nagylemeze. Az albumon szereplő dalok mindegyike arról, a mára már sokszor elfeledett harmóniáról mesél, amelyben a zene és a szöveg egymást segítve juttatja el a hallgatóhoz a művészek üzenetét. Az új album dalai hétköznapokról, a minket körülvevő érzelmekről szólnak. A Mohikán zenekartól megszokott módon ez a lemez is elképesztő rajongással közelít a magyar köznyelven íródó rock-beat dalok felé. Teszik ezt olyan stílusban, hogy a 13 változatos dal üdítő eklektikáján végiglépdelve bárki újra felfedezheti magának a költészetet és a lassan kiveszőfélben lévő urbánus népművészetet. Közérthetősége és szövegének mélységei csendes egyetértésben adnak élményt a rohanó külvilágtól pár pillanatra elszakadni vágyó hallgató számára. Mohikán: Nagy Tibor István - ének Sivák Zsolt - gitár Földes Máté - billentyűk, gitár, ének Bucsi László - basszusgitár Nagy Gergő - dob Dallista: 1. Álmodj velem 2. Angyalod vagyok 3. Végig az úton 4. Csak 8 percet várj 5. Csak álmodtam 6. Jöhet a pofon 7. Utolsó jókedvem 8. Várj még 9. Bárhol máshol 10. Ugyanaz a szó 11. Semmi, ami olyan 12. Hallani volna jó 13. Búcsúzó
Adatok
EAN kódok
5999887248467
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Mohikán
Cikkszám
GR096
Kiegészítő termékek