TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Mina - Kár beléd

Mina - Kár beléd
Mina - Kár beléd
A MINA három, negyven plusszos pasi rockzenekara, akik lenyugvó-nap-energiájukat ebben a punkos, rockos, alteres trióban élik ki.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  5 db
6,00
Részletek
A MINA három, negyven plusszos pasi rockzenekara, akik lenyugvó-nap-energiájukat ebben a punkos, rockos, alteres trióban élik ki. A zenekar a nyíregyházi Szüret Alkotóműhely legújabb produkciója, bár a banda alapötlete a dobosrockproducer Zombor Szabolcs fejében már 7-8 évvel ezelőtt is ott motoszkált, és az elejétől fogva egy punkos-rockos trióban gondolkodott. A banda több hónapnyi stúdiómunka után jelenteti meg első nagylemezét, aminek a “Kár beléd” címet adták. A korong 10 dalát mintegy 50 közös szerzeményből válogatták ki, dolgozták át, hangszerelték és a nyíregyházi MSK Sound Stúdióban rögzítették, Pál Mihály hangmérnök irányítása mellett. A trió alteres-punkos ízekkel fűszerezett, szofisztikált, ennek ellenére mégis odaverős rockzenét játszik. A dalok a szerelemről, a nőkről és a velük kapcsolatos ilyen-olyan minőségi szabadidős tevékenységről szólnak. Szövegviláguk szókimondó, de nem öncélúan trágár. Inkább szokatlanul őszinte. MINA: Császár Péter - ének, vokál, basszusgitár, erhu Lehoczky István - gitár, vokál Zombor Szabolcs - dobok Dallista: 1. Állj 2. Csorog a nyálam 3. China Girl 4. Jó szagod van 5. Álmodom 6. Fődút 7. Ne hazudd azt 8. Menj a f@szomb@ 9. Kár beléd 10. Ha beporozlak
Adatok
EAN kódok
5999860095668
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Mina
Cikkszám
GR173
Kiegészítő termékek