TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Mátyás Attila - Lélegzet

Mátyás Attila - Lélegzet
Mátyás Attila - Lélegzet
Mátyás Attila, a Sex Action, az F.O.System és az egykori Agnus Dei énekes-gitáros zeneszerzője idén új lemezzel lepi meg hűséges rajongótáborát és a rockzenét szerető hallgatókat.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  5 db
6,50
Részletek
Mátyás Attila, a Sex Action, az F.O.System és az egykori Agnus Dei énekes-gitáros zeneszerzője idén új lemezzel lepi meg hűséges rajongótáborát és a rockzenét szerető hallgatókat. Az album érdekessége, hogy akusztikus dalokat tartalmaz, emiatt új hangulatokkal gazdagítja a hallgatót a már jól ismert dallamvilág. „Régóta szerettem volna már egy ilyen visszafogottabb, akusztikus lemezt készíteni. Egy olyan albumot, ami a Mátyás Attila Band és a Sex Action erőteljes, lendületes világától eltér. A Lélegzet pont ilyen. Kicsit érdekesebb, bensőségesebb hangulatú és hangzású anyag, ami talán a 15 évvel ezelőtt megjelent Föld és az Ég folytatásaként is felfogható." - vall új albumáról az énekes. A felvételek a Merkaba Stúdióban készültek 2017-2018 során, a keverést Rozgonyi Péter hangmérnök végezte az r27 Stúdióban. Közreműködtek: Mátyás Attila - ének, gitárok Giret Gábor - basszusgitár, gitár, zongora Juhász Róbert - akusztikus gitár Gerő Balázs - dob Bense Sándor - basszusgitár Salamon Soma - fúvós hangszerek Vasvári Viki - vokál Dallista: 1. Csak egy lélegzet 2. Szállj 3. Egyedül 4. Elmosódva 5. Mindig ugyanaz 6. Végül 7. Olyan jó 8. Minden pillanatban 9. Hány boldog nap 10. Megtalállak 11. Ahogy senkit (akusztikus) - bónusz
Adatok
EAN kódok
5999887248818
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Mátyás Attila
Cikkszám
GR112
Kiegészítő termékek