TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

L.L. Junior - Más környékről származom

L.L. Junior - Más környékről származom
L.L. Junior - Más környékről származom
Kevés olyan előadó van Magyarországon, aki 16 saját albummal büszkélkedhet. A mai felhígult paletta gyors slágerei mögött igazi gyöngyszemre bukkanhat a hallgató L.L. Junior Más környékről származom című új albumának meghallgatásakor.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.06
További adatok
Raktáron :  6 db
12,10
Részletek
Kevés olyan előadó van Magyarországon, aki 16 saját albummal büszkélkedhet. A mai felhígult paletta gyors slágerei mögött igazi gyöngyszemre bukkanhat a hallgató L.L. Junior Más környékről származom című új albumának meghallgatásakor. A művész ezen a CD-n is bátran szárnyal a zene tengerén Flamenco és R&B stílusokban egyaránt. Az albumon helyet kapott Hip Hop, természetesen Raggamoffin dalok sokasága és gyönyörű lassú megindító lírai dal is. A Minek ez a távolság moombatone stílusban íródott igazi fülbemászó sláger! További csemege a Vannak még csodák is, melyet Kis Palika és Loretta tesz még színesebbé. Érdemes többször egymás után is meghallgatni az új L.L. Junior CD-t, megannyiszor új impulzusok érik a rajongót. Dallista: 1. Más környékről származom 2. Minden oké 3. Minek ez a távolság 4. Nem igaz, Nem igaz 5. Budapesti éjszaka 6. Party Party 7. Megszerettem egy úri kislányt 8. Jószívű csibész 9. Szállj muzsikaszó (km. Loretta) 10. Úgy akarom, hogy táncolj 11. Vannak még csodák (km. Loretta és Kis Palika) 12. Utolsó szívverés
Adatok
EAN kódok
5999887248641
Gyártó
Skyforce
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
L.L. Junior
Cikkszám
SKYLL008
Kiegészítő termékek