TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

L.L. Junior - Gettó elegancia

L.L. Junior - Gettó elegancia
L.L. Junior - Gettó elegancia
L.L. Junior ikonikus alakja a magyar könnyűzenei világnak. Kevés előadó büszkélkedhet ekkora zenei múlttal, rajongó bázissal.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
12,10
Részletek
L.L. Junior ikonikus alakja a magyar könnyűzenei világnak. Kevés előadó büszkélkedhet ekkora zenei múlttal, rajongó bázissal. Az albumon megtalálható zenei stílusok, Mumbatone , Regaeton, Dancehall és természetesen az örökzöld Raggamoffin dalok is. Rengeteg energiával, vérbő rap és Ragga betétekkel kellemes hangzású dallamos refrénekkel biztos, hogy a lemezlovasok kedvence lesz. Emellett természetesen megtalálhatók a lemezen lassú, lírai dallamok is. Nagyon színes, életvidám alkotások. A partik és házibulik nélkülözhetetlen kelléke lesz L.L. Junior új albuma. Dallista: 1. Csináld a Fesztivált 2. Élni jó 3. Extra idő 4. Bumeráng csaj 5. Azért iszom 6. Hol a kisgyermek 7. Insta dal 8. Cosmopolita 9. Tarts ki még 10. Bújj hozzám 11. Ha egy nőt nem becsülsz meg 12. Nevess Rám (km: Kis Palika)
Adatok
EAN kódok
5999860095002
Gyártó
Skyforce
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
L.L. Junior
Cikkszám
MWMLL009
Kiegészítő termékek