TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

L.L. Junior - A szeretet szárnyán

L.L. Junior - A szeretet szárnyán
L.L. Junior - A szeretet szárnyán
A korongon Juniortól olyan dal is helyet kapott, mint az Egy nyár éjszaka történt mely felidézi a régi Fekete Vonatos korszakát, igazán remek nosztalgikus érzést nyújt.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.04
További adatok
Raktáron :  5 db
2,70
Részletek
A korongon Juniortól olyan dal is helyet kapott, mint az Egy nyár éjszaka történt mely felidézi a régi Fekete Vonatos korszakát, igazán remek nosztalgikus érzést nyújt. Az Úgy szeretnék című dal (feat Kenedi Veronika) talán az egyik legszebb és legromantikusabb dala Juniornak. A CD a szeretet igaz megnyilvánulása különböző stílusokban előadva, hűen tükrözve az egymáshoz tartozás fontosságát! Junior 10 talán legszebb és romantikában gazdag dala kapott helyett a lemezen. Dallista: 1. Hozzám tartozol 2. Úgy szeretnék (feat. Kenedi Veronika) 3. Egy nyár éjszaka történt 4. Léteznek csodák (feat. Burai Krisztián) 5. Legszebb tévedés 6. Kérlek, ne szólj 7. Egymáshoz tartozunk 8. Nincsen arra szó 9. Hol vagy? 10. Boldog ünnepeket (feat. Nótár Mary)
Adatok
EAN kódok
9702291127626
Gyártó
Skyforce
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
L.L. Junior
Cikkszám
SKYJS001
Kiegészítő termékek