TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Kuko Tiszta szívvel Pokolgép (CD)

Kuko Tiszta szívvel Pokolgép (CD)
Kuko Tiszta szívvel Pokolgép (CD)

Megérkezett a Pokolgép alapítójának, fő dalszerzőjének és mára egyetlen eredeti tagjának első szólólemeze! Kukovecz Gábor, vagy ahogy a szakmában hívják: Kuko kiválasztotta a tíz kedvenc Pokolgép dalát, mellétett hét teljesen új szerzeményt és saját előadásában tárja a rajongók elé. 

Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.06
További adatok
Raktáron :  3 db
9,90
Részletek

Megérkezett a Pokolgép alapítójának, fő dalszerzőjének és mára egyetlen eredeti tagjának első szólólemeze! Kukovecz Gábor, vagy ahogy a szakmában hívják: Kuko kiválasztotta a tíz kedvenc Pokolgép dalát, mellétett hét teljesen új szerzeményt és saját előadásában tárja a rajongók elé. A tíz klasszikus dal remekül átfogja a Pokolgép és Kuko munkásságát, a hét új pedig megmutatja a jelent és felsejlik a jövő is. Ráadásul bátran mondhatjuk, Kuko énekesként sem vall kudarcot, elhivatottsága és tehetsége itt is megmutatkozik. A Tiszta szívvel Pokolgép nem az anyabanda új sorlemeze, hanem egy személyes hitvallás, egyfajta ars poetica, a hazai metal élet egyik legegyedibb stílusú dalszerzőjétől. A számtalan előadó által feldolgozott klasszikusokat ezúttal maga a szerző prezentálja úgy, ahogy annak idején megálmodta.

Dallista: 1. Ég veled 2. Még most se késő 3. Tiszta szívvel 4. Ítélet helyett 5. Győzd le a gonoszt! 6. Pokolgép 7. Túlsó part 8. Ringben 9. A háború gyermeke 10. Végső állomás 11. A túlélő 12. Így szép az élet 13. Hol van a szó 14. Minden nap 15. Véssétek fel 16. Poklomnak vihara 17. Adja az Isten

Adatok
EAN kódok
5999861659456
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Kukovecz Gábor (Pokolgép alapítója)
Kiadás éve
2023
Cikkszám
GR215
Kiegészítő termékek