TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Kovács Kati - Tíz

Kovács Kati - Tíz
Kovács Kati - Tíz
Kovács Kati Tíz című nagylemeze 1980 májusában jelent meg. Tíz dal található rajta, és tíz évvel az énekesnő első nagylemeze után jelent meg.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  5 db
7,80
Részletek
Kovács Kati Tíz című nagylemeze 1980 májusában jelent meg. Tíz dal található rajta, és tíz évvel az énekesnő első nagylemeze után jelent meg. Az 1976-os LGT-s válogatáskazettát beleszámítva az énekesnő tizedik magyar nyelvű albuma. Hogy ezen vagy egyéb okok közül pontosan miért kapta a lemez a címét, az egyértelműen az akkori sajtó és az énekesnő nyilatkozataiból sem derült ki. Katit kíséri az Universal együttes. Az én időm című dal az 1980-as Tessék választani! versenyen hangzott el, amiért az énekesnő előadói díjat kapott. A lemez leghossszabb, az ötperces Kérdés önmagamhoz című dalának két perces elektronikus zenei bevezetője után az énekesnő monológot ad elő, s csak két rövid részletben énekel. A lemez külföldön is megjelent. A magyar kiadás különleges, fehér alapon zöld betűkkel írt címkével, a külföldi kiadás a hagyományos piros címkével jelent meg. Dallista: 1. Én sohasem búcsúzom 2. Mondd, gondolsz-e még arra? 3. Az én időm 4. Én is 5. Nálad 6. Kérdés önmagamhoz 7. Önmagam vagyok 8. Mit érdemel, mondd, az a bűnös 9. Mit csinálnánk a nagymama nélkül? 10. Gőzmozdony
Adatok
EAN kódok
5999542818356
Gyártó
MTVA
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Kovács Kati
Cikkszám
MTVA1169
Kiegészítő termékek