TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Kovács Kati - Szívemben zengő dal

Kovács Kati - Szívemben zengő dal
Kovács Kati - Szívemben zengő dal
Ez az album Kovács Kati tizenegyedik nagylemeze, mely 1979 júniusában jelent meg. A dalok zenéjét Lerch István és Menyhárt János, szövegét pedig Demjén Ferenc írta.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
7,80
Részletek
Ez az album Kovács Kati tizenegyedik nagylemeze, mely 1979 júniusában jelent meg. A dalok zenéjét Lerch István és Menyhárt János, szövegét pedig Demjén Ferenc írta. A lemez legelső elkészült felvétele a Kötődés című dal volt, melyről már 1978 február közepén hírt adott a sajtó. A címadó Szívemben zengő dal című szerzemény rádiós ősbemutatója 1979 februárjában volt, a Tessék választani! című műsor gáláján, ahol a fesztiválgyőztes, Nem kéne mondanom című dala után adta elő. A lemezre készült a Lerch–Demjén szerzőpáros Szabadon nyílik című dala is, de szövegét „Szabadban nyílik”-ra akarták változtatni a Magyar Rádióban, emiatt nem jelent meg a nagylemezen, ám a rádió rendszeresen játszotta. Katit kíséri a V' Moto-Rock együttes, valamint többek között Dés László, Tomsits Rudolf, Karácsony János és Solti János is. Dallista: 1. A lényeg 2. Túl hamar 3. Boogie-woogie Lady 4. Sose kell, hogy kérdezd 5. Hamis fény 6. Szívemben zengő dal 7. Elsodorhat messze a szél 8. Kötődés 9. Domino (Fats Domino emlékére)
Adatok
EAN kódok
5999542818363
Gyártó
MTVA
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Kovács Kati
Cikkszám
MTVA1268
Kiegészítő termékek