TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Kovács Kati - Oh, Yes!

Kovács Kati  - Oh, Yes!
Kovács Kati - Oh, Yes!
Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc díjas előadóművész minden idők egyik legkiemelkedőbb, legsikeresebb magyar énekesnője.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  5 db
8,10
Részletek
Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc díjas előadóművész minden idők egyik legkiemelkedőbb, legsikeresebb magyar énekesnője. Az 1965-ös Ki mit tud? óta megkerülhetetlen alakja a hazai könnyűzenei életnek. Egyedülálló hangjának a műfaji korlátok soha nem szabnak határt. Az OH, YES! című album olyan, angol nyelvű világslágereket tartalmaz Kovács Kati előadásában, amelyeket többek között Donna Summer, Barbra Streisand, Madonna, vagy Sam Brow vitt sikerre. Egy korábbi írást idézve: „Nyugati számok másolata. Kati azonban nem másolat, a stúdió nagy öregjei döbbenten hallgatják. Nem úgy énekel, mint egy világsztár – jobban. Mindent tud, amit azok, de őszintébb, eredetibb.” Lehetne említeni Kovács Kati kiváló hangutánzó képességét, mégis annyira egyedi hangon, olyan bravúrral szólaltatja meg ezeket a dalokat, már-már hogy nem túlzás azt állítani: jobb, mint az eredeti! S mindez abból az időszakból (1979-1989), amikor az énektudás számított igazán, nem a stúdiómunka. Dallista: 1. Hot Stuff 2. Bend Me, Shape Me 3. Macarthur Park 4. One Way Ticket 5. Baby Make Love 6. The Wanderer 7. Guilty 8. Woman In Love 9. Solitaire 10. Words 11. Venus 12. Papa Don't Preach 13. La Isla Bonita 14. I Don't Wanna Get Hurt 15. Twist In My Sobriety 16. Stop
Adatok
EAN kódok
5999884366317
Gyártó
MMM Stúdió & Records
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Kovács Kati
Cikkszám
MI2019-11
Kiegészítő termékek