TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Kovács Kati - Intarzia

Kovács Kati  - Intarzia
Kovács Kati - Intarzia
Az Intarzia Kovács Kati ötödik nagylemeze, mely a Csendszóró után a legtöbb példányszámban eladott lemeze, kétszeres aranylemez.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
7,80
Részletek
Az Intarzia Kovács Kati ötödik nagylemeze, mely a Csendszóró után a legtöbb példányszámban eladott lemeze, kétszeres aranylemez. A dalok zenéjét Koncz Tibor szerezte, szövegét Sztevanovity Dusán, Szenes Iván, Sülyi Péter, Huszár Erika és S. Nagy István írta. Katit kíséri a Gemini együttes. Legismertebb slágere a Nálad lenni újra jó lenne, amely 1974 szeptemberében Írországban a „Castlebar Song Contest” nemzetközi fesztiválon az énekesnő két másik dalának (Ahogy nőnek a gyerekek, Jön a papa) társaságában versengett, majd első díjat kapott. A lemez egyedülálló különlegessége a címadó felvétel, mely instrumentális szerzemény, ami egy énekesnő albumán meglehetősen szokatlan, igaz, Kati a dal két kis részletében lalázva, szöveg nélkül énekel. Dallista: 1. Fémzene 2. A legszebb tévedés 3. A liftben 4. Láttalak egy lánnyal 5. Intarzia 6. Volt egy őrült éjszaka 7. Nálad lenni újra jó lenne 8. Játszótér 9. Megtanítlak élni 10. Miért legyek 11. Uram, kár a szóért 12. Ahogy nőnek a gyerekek
Adatok
EAN kódok
5999542819339
Gyártó
MTVA
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Kovács Kati
Cikkszám
MTVA1170
Kiegészítő termékek