TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Kovács Kati - Érj utol

Kovács Kati  - Érj utol
Kovács Kati - Érj utol
Az Érj utol Kovács Kati tizenharmadik nagylemeze, tizedik magyar stúdióalbuma, az énekesnő akkori nyilatkozataiból idézve az „igazi jubileumi lemez”.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.04
További adatok
Raktáron :  5 db
7,80
Részletek
Az Érj utol Kovács Kati tizenharmadik nagylemeze, tizedik magyar stúdióalbuma, az énekesnő akkori nyilatkozataiból idézve az „igazi jubileumi lemez”. 1983 decemberében jelent meg. Katit kíséri a V' Moto-Rock. Előző nagylemezét három és fél év után követte, ezért nagy várakozás övezte a rajongók körében. A késés oka részben a V' Moto-Rock felfutásában és elfoglaltságában rejlett. Az énekesnő 1980 után az LGT-vel, a Hobo Blues Banddel és az Eddával is tervezte az együttműködést, mivel a Tíz című albumát a kritikusok negatívan jellemezték, hiányolva Kati rockos oldalát. Ez az album volt Kovács Kati utolsó lemezes visszatérése a rock stílusához, méghozzá új hullámos módon. A lemez zenei kísérete két dal kivételével az akkor divatos elektronikus, gépies, feszes ritmusú szintetizátorhangzásra épül. Dallista: 1. Szép szavak 2. Érj utol 3. Hová menekülsz? 4. Elfutok… 5. Így legyen 6. Taxidal 7. Szél, sziget, szerelem 8. Arc a vonaton 9. Szűk alagútban 10. A régi srác 11. Egy szó a vége: szerelem
Adatok
EAN kódok
5999542818349
Gyártó
MTVA
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Kovács Kati
Cikkszám
MTVA1270
Kiegészítő termékek