TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Kárpátia - Territórium

Kárpátia - Territórium
Kárpátia - Territórium
A Kárpátia Magyarország legnépszerűbb nemzeti rock együttese. A csapat 2004-ben alakult, s néhány hónapon belül kirobbanó sikereket ért el amely azóta is töretlen. A zenekar tagjai korábban ismert és ugyancsak népszerű együttesekben muzsikáltak, így nem a teljes ismeretlenségből vágtak neki karrierjüknek.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.04
További adatok
Raktáron :  5 db
12,10
Részletek
A Kárpátia Magyarország legnépszerűbb nemzeti rock együttese. A csapat 2004-ben alakult, s néhány hónapon belül kirobbanó sikereket ért el amely azóta is töretlen. A zenekar tagjai korábban ismert és ugyancsak népszerű együttesekben muzsikáltak, így nem a teljes ismeretlenségből vágtak neki karrierjüknek. A csapat sikerének titka leginkább az egyszerű, dallamos, pontos muzsika és persze a mondanivaló, melynek középpontjában a magyarság, valamint a haza iránti feltétlen elkötelezettség áll. Sikerük egyik legfőbb bizonyítéka, hogy koncertjeik rendre teltház előtt zajlanak, és koncertnaptárjuk hónapokkal előre be van táblázva. A hagyományoknak megfelelően, augusztus 20- án jelenik meg a zenekar új albuma. A lemezén 10 felvétel található amelyet az együttes országos koncertkörúton népszerűsít. Dallista: 1. Szűlőföldem, szép Hazám 2. Szél sodorta száraz levél 3. Betyárok 4. Bátrak dala 5. A bástya 6. Üvegpohár 7. Határvadász induló 8. Sámánok ringattak 9. Néma keresztek 10. Jászkunsági gyerek vagyok
Adatok
EAN kódok
5999541753085
Gyártó
Exkluzív Music
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Kárpátia
Cikkszám
EMK063
Kiegészítő termékek