TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Kárpátia - Isten kegyelméből

Kárpátia - Isten kegyelméből
Kárpátia - Isten kegyelméből
A Kárpátia Magyarország legnépszerűbb nemzeti rock együttese. A csapat 2004-ben alakult, s néhány hónapon belül kirobbanó sikereket ért el amely azóta is töretlen. A zenekar tagjai korábban ismert és ugyancsak népszerű együttesekben muzsikáltak, így nem a teljes ismeretlenségből vágtak neki karrierjüknek.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
12,10
Részletek
A Kárpátia Magyarország legnépszerűbb nemzeti rock együttese. A csapat 2004-ben alakult, s néhány hónapon belül kirobbanó sikereket ért el amely azóta is töretlen. A zenekar tagjai korábban ismert és ugyancsak népszerű együttesekben muzsikáltak, így nem a teljes ismeretlenségből vágtak neki karrierjüknek. A csapat sikerének titka leginkább az egyszerű, dallamos, pontos muzsika és a mondanivaló, melynek középpontjában a magyarság, valamint a haza iránti feltétlen elkötelezettség áll. Sikerük egyik legfőbb bizonyítéka, hogy koncertjeik rendre teltház előtt zajlanak, és koncertnaptárjuk hónapokkal előre be van táblázva. A hagyományoktól eltérően tavaly nem jelent meg új Kárpátia nagylemez, mivel a csapat az Europica projektre koncentrált. A lemezen azonban ismét 10 felvétel található amelyet az együttes országos koncertkörúton fog népszerűsíteni. Kárpátia: Petrás János - ének, basszusgitár Galántai Gábor - billentyűs hangszerek Bankó Attila - dob Bäck Zoltán - gitár Szíjártó Zsolt - gitár Garamvölgyi-Bene Beáta - furulya Egedy Piroska - cselló Dallista: 1. Férfiak vagyunk 2. Költöző madár 3. Eltéphetetlen kötél 4. Csillagok, harangok 5. Az irredenta 6. Kontár dal 7. Vén bolond 8. Lakatlan ház 9. Ezer esztendeje annak 10. Gulyás
Adatok
EAN kódok
5999541753351
Gyártó
Exkluzív Music
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Kárpátia
Cikkszám
EMK065
Kiegészítő termékek