TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Kárpátia - Egyenes gerinccel

Kárpátia - Egyenes gerinccel
Kárpátia - Egyenes gerinccel
A Kárpátia Magyarország legnépszerűbb nemzeti rock együttese. A csapat 2004-ben alakult, s néhány hónapon belül kirobbanó sikereket ért el. A zenekar tagjai korábban ismert és ugyancsak népszerű együttesekben muzsikáltak, így nem a teljes ismeretlenségből vágtak neki karrierjüknek.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  4 db
12,10
Részletek
A Kárpátia Magyarország legnépszerűbb nemzeti rock együttese. A csapat 2004-ben alakult, s néhány hónapon belül kirobbanó sikereket ért el. A zenekar tagjai korábban ismert és ugyancsak népszerű együttesekben muzsikáltak, így nem a teljes ismeretlenségből vágtak neki karrierjüknek. A csapat sikerének titka leginkább az egyszerű, dallamos, pontos muzsika és persze a mondanivaló, melynek középpontjában a magyarság, valamint a haza iránti feltétlen elkötelezettség áll. Sikerük egyik legfőbb bizonyítéka, hogy koncertjeik rendre teltház előtt zajlanak, és koncertnaptárjuk hónapokkal előre be van táblázva. Új albumuk 2019. május 6-án jelenik meg. 10 új dal kap helyet a korongon, melyek némelyike a közelmúlt koncertjein már fel is csendült, hogy a közönség szívébe belopja magát. Az együttes népes rajongótábora már várja a dalok és az album új megjelenését. Kárpátia: Petrás János - ének, basszusgitár Galántai Gábor - billentyűs hangszerek Bankó Attila - dob Bäck Zoltán - gitár Szíjártó Zsolt - gitár Garamvölgyi-Bene Beáta - furulya Egedy Piroska - cselló Dallista: 1. Egyenes gerinccel 2. Kis fehér virágok 3. Üssed-üssed botocskám 4. Férfikönnyek 5. Egyszerűen senkik vagytok 6. Örökkön örökké 7. Katicabogár 8. Az án szívem ajtaja 9. Kótyagos dal 10. Volt ez rosszabbul is, lesz még jobban is
Adatok
EAN kódok
5999541753535
Gyártó
Exkluzív Music
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Kárpátia
Cikkszám
EMK066
Kiegészítő termékek