TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Kárpátia - 1920

Kárpátia - 1920
Kárpátia - 1920
A Kárpátia Magyarország legnépszerűbb nemzeti rock együttese. A csapat 2004-ben alakult, s néhány hónapon belül kirobbanó sikereket ért el.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.04
További adatok
Raktáron :  4 db
12,10
Részletek
A Kárpátia Magyarország legnépszerűbb nemzeti rock együttese. A csapat 2004-ben alakult, s néhány hónapon belül kirobbanó sikereket ért el. A zenekar tagjai korábban ismert és ugyancsak népszerű együttesekben muzsikáltak, így nem a teljes ismeretlenségből vágtak neki karrierjüknek. A csapat sikerének titka leginkább az egyszerű, dallamos, pontos muzsika és persze a mondanivaló, melynek középpontjában a magyarság, valamint a haza iránti feltétlen elkötelezettség áll. Sikerük egyik legfőbb bizonyítéka, hogy koncertjeik rendre teltház előtt zajlanak, és koncertnaptárjuk hónapokkal előre be van táblázva. Új albumuk 2020. február 20-án jelenik meg. 10 új dal kap helyet a korongon, melyek némelyike a közelmúlt koncertjein már fel is csendült, hogy a közönség szívébe belopja magát. Az együttes népes rajongótábora már várja a dalok és az album új megjelenését. Kárpátia: Petrás János - ének, basszusgitár Galántai Gábor - billentyűs hangszerek Bankó Attila - dob Bäck Zoltán - gitár Szíjártó Zsolt - gitár Garamvölgyi-Bene Beáta - furulya Egedy Piroska - cselló Dallista: 1. Lesz-lesz-lesz 2. Huszonegy, huszonkettő, huszonhárom 3. Mindent vissza! 4. Erdély induló 5. Kassán a szél 6. Az est harang 7. Igazságot Magyarországnak 8. Nem lehet azt parancsolni senkinek 9. Fenyő-fenyő 10. Bús magyarok imádsága
Adatok
EAN kódok
5999541753719
Gyártó
Exkluzív Music
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Kárpátia
Cikkszám
EMK068
Kiegészítő termékek