TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Karinthy Színház - Tanár úr kérem!

Karinthy Színház - Tanár úr kérem!
Karinthy Színház - Tanár úr kérem!
Ki ne emlékezne a tanár komótos naplólapozgatása közben átélt rettegésre vagy a megkönnyebbülésre, miután a tanár ma az osztály jó tanulóját hívta ki felelni vagy a padsorok között bujkáló gurgulázó nevetésre, miközben osztálytársunk az óra alatt a kukában rejtőzik.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
8,10
Részletek
Ki ne emlékezne a tanár komótos naplólapozgatása közben átélt rettegésre vagy a megkönnyebbülésre, miután a tanár ma az osztály jó tanulóját hívta ki felelni vagy a padsorok között bujkáló gurgulázó nevetésre, miközben osztálytársunk az óra alatt a kukában rejtőzik. A „Tanár úr kérem” megszólítja a mostani iskolásokat és az öregdiákokat is, Karinthy Frigyes saját szavaival élve: “Nem látom olyan keservesnek és fárasztónak és nyomasztónak; hanem figyelni fogom benne mindazt, ami benne kedély és humor és emlék és szép fiatalság.” A Karinthy Színház sikeres előadásának zenei anyaga végre elérhető CD-n, és a lelkes rajongótábor örömére a lemezre felkerültek a dalok karaoke verziói is. Közreműködött: Kuna Kata - ének Menczel Andrea - ének Baronits Gábor - ének Fila Balázs - ének Pásztor Ádám - ének Peller Károly - ének Sütő András - ének Szelle Szilárd - ének Vecsei László - ének Dallista: 1. Ha harc, hát legyen harc 2. Gumigutti 3. A másodfokú egyenlet 4. Csonkagúla 5. Egyszerűség 6. Nagyszünet 7. Lógok a szeren 8. Megtanultuk eddig 9. Lányok 10. Lecke 11. A humorban nem ismerek tréfát 12. Apa 13. Témazáró 14-26. A teljes album karaoke verzióban
Adatok
EAN kódok
5999860095231
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Karinthy Színház
Cikkszám
GR134
Kiegészítő termékek