TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

KFT - Bál az Operában - 30

KFT - Bál az Operában - 30
KFT - Bál az Operában - 30
A KFT zenekar Bál az Operában albumának új bemutatója a lemez megjelenésének és az Operaház felújításának harmincadik évfordulóján, 2014. szeptember 7-én volt.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  5 db
12,90
Részletek
A KFT zenekar Bál az Operában albumának új bemutatója a lemez megjelenésének és az Operaház felújításának harmincadik évfordulóján, 2014. szeptember 7-én volt. Ebből a koncertből készült el ez az új DVD kiadvány digipak formátumban! 1984-ben eltűntek az Operaház körüli állványok, és a megnyitó 100. évfordulóján újranyitott a Ház. És annak is épp harminc éve, hogy arról szólt egy friss album hamar kultikussá váló, címadó dala: „ A Népköztársaság útján / Mennyi különös alakot elrejt / A konfekciókabát…”. Ideje volt tehát, hogy a Korlátolt Felelősségű Társaság egyszer betérjen az immár újra Andrássy úti Operaházba, és szembenézzen azzal, miről is dalolt? A történet: Azon a különös estén, miután az Operaházban véget ért az előadás, a KFT zenekar tagjai észrevétlenül belopóznak a színfalak mögé, nyomukban a zenekar szellemével, hogy titokban megtartsák operaházi báljukat, amire már három évtizede készülnek. Kíváncsi tiszteletlenséggel fedezik fel maguknak az Operaház belső világát, s amint zenélni kezdenek, szép lassan különböző alakok kerülnek elő a díszletek mögül. Vannak, akik el akarják zavarni őket, vannak, akik barátságosak, de végül mindannyian csatlakoznak a zenekarhoz, jókedvű báli hangulatban ér véget a titkos kaland. KFT zenekar: Bornai Tibor, Laár András, II. Lengyelfi Miklós, Márton András Közreműködnek: A Magyar Nemzeti Balett művészei, MR Gyermekkórus, Ökrös Csaba, Soharóza kórus, Ókovács Szilveszter, Bornai Szilveszter 1. FELVONÁS 1. Milyen kegyetlen a szerelem 2. Színes álarc a lelkemen (fiú és lány) 3. A fodrász 4. Bábu vagy 5. Üzenet a liftből 6. Nem sikerül kikúrálni magam 7. Hókirály 8. Balatoni nyár 9. Szomorú szerelmek hercege 10. Ugatnak a kutyák 2. FELVONÁS 11. Amit megeszel 12. Boleró 13. A vonat 14. Kőember 15. A pénztárcámat 16. A lány, aki nincs 17. Éljen a szerelem 18. Afrika 19. Bál az Operában 20. Utcai zenekar 21. Jójszakát
Adatok
EAN kódok
5998508701565
Gyártó
Szemtanú Produkció
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
KFT
Cikkszám
SZT010
Kiegészítő termékek