TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Jóga kerék virágos felülettel, Salta - Pink-Pink

Jóga kerék virágos felülettel, Salta - Pink-Pink
Jóga kerék virágos felülettel, Salta - Pink-Pink

A jóga kerék népszerű kiegészítője a megelőzésnek és rehabilitációnak. Nevével ellentétben szinte minden sport remek kiegészítője, ahol szükség van az izmok nyújtására és fellazítására. Végezhető feladatok tekintetében használhatjuk a jóga kere

Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.09
További adatok
Rendelhető
12,66
Részletek

A jóga kerék népszerű kiegészítője a megelőzésnek és rehabilitációnak. Nevével ellentétben szinte minden sport remek kiegészítője, ahol szükség van az izmok nyújtására és fellazítására. Végezhető feladatok tekintetében használhatjuk a jóga kereket:
  • SMR hengerhez hasonlóan - itt lényeges a jógakerék felületének kialakítása (sima-hullámos-virágos), hiszen a masszázs intenzitását és mélységét ez befolyásolja

  • Gimnasztikai labdához hasonlóan, ahol a váll-, hát-, derék- és comb izmait nyújthatjuk, ezt főleg azoknak ajánljuk, akik irodai munkát végeznek és naponta több órát ülnek egy helyben. 

  • Jógához - a jóga gyakorlatok végzése közben alátámasztást biztosít testünk számára, így a magasabb edzettséget követelő feladatokat is biztonságosan tudjuk elvégezni, illetve a biztos alátámasztásnak köszönhetően bele tudunk mélyedni a gyakorlatba és relaxálhatunk. 

  • Egyensúly és mozgáskoordinációs gyakorlatokat is végezhetünk veleAdatok
Gyártó
Salta
Cikkszám
110022-pink-pink
Kiegészítő termékek