TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Ismerős Arcok - Utolsó (CD)

Ismerős Arcok - Utolsó (CD)
Ismerős Arcok - Utolsó (CD)

Az előző két anyag egybefonódó koncepciójától kissé eltávolodva, új vizekre evezett a zenekar, ezért a korábbiaktól eltérő környezetben rögzítették: Dióssy Ákos értő felügyelete mellett  a zenekar történetének egyik legváltozatosabb albuma készülhetett el.

Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  10 db
9,80
Részletek

Az előző két anyag egybefonódó koncepciójától kissé eltávolodva, új vizekre evezett a zenekar, ezért a korábbiaktól eltérő környezetben rögzítették: Dióssy Ákos értő felügyelete mellett  a zenekar történetének egyik legváltozatosabb albuma készülhetett el. A friss anyag számtalan izgalmas pillanatot tartogat az érdeklődők számára, hiszen ismét előtérbe kerülhettek az aktuális gondolatok. A letisztult és precízen kidolgozott dallamvilágot Nyerges Attila értékes gondolatai emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát. A kiadvány csomagolása pedig a zenekartól és a kiadótól már megszokottnak tekinthető, kiváló minőségű, igényes kiszerelésű digipak.
Az albumon helyet kapott a 2021 elején megjelent, nagy sikerű Feró75 című válogatásalbum egyik dala: a Bikini Ezt nem tudom másképp mondani című dalának feldolgozásával tiszteleg születésnapja alkalmából az Ismerős Arcok Feró munkássága előtt.


Ismerős Arcok:

Nyerges Attila - ének, gitár

Práder Vilmos - gitár, vokál

Leczó Szilveszter - billentyűs hangszerek

Galambos Nándor - basszusgitár

Kovacsik Tamás - dobok és ütőhangszerek

Tánczos István - szaxofon, vokál

Dallista:
 1. Nyolcvanas évek
2. Az álmodat álmodom
3. Budapest
4. Párizs
5. Mindenki idegen
6. Ötből vagyok
7. Tekergő
8. Nosztalgia
9. Utolsó
bónusz: Ezt nem tudom másképp mondani

Adatok
EAN kódok
5999861659012
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Ismerős Arcok
Kiadás éve
2022
Cikkszám
GR200
Kiegészítő termékek