TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Ismerős Arcok - Szélbe kiáltok

Ismerős Arcok - Szélbe kiáltok
Ismerős Arcok - Szélbe kiáltok
Több évnyi szünet után szeptember végétől ismét a boltok polcaira kerül az Ismerős Arcok harmadik, talán eddigi legnépszerűbb albuma, így a zenekar új rajongói is végre gyűjteményükbe helyezhetik ezt a hiánypótló kiadványt.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  5 db
9,40
Részletek
Több évnyi szünet után szeptember végétől ismét a boltok polcaira kerül az Ismerős Arcok harmadik, talán eddigi legnépszerűbb albuma, így a zenekar új rajongói is végre gyűjteményükbe helyezhetik ezt a hiánypótló kiadványt. A nagylemez bővített kiadásán az eredeti anyag frissen újramaszterizált változata, valamint egy videoklip, a zenekar idén megjelent Kerítést bontok lemezének Ennyi című dala kapott helyet. A tartalom mellett a CD külső megjelenése is némileg megváltozott: az új csomagolás a Kerítést bontok album formavilágába illeszkedik. A digipak 16 oldalas füzetet is tartalmaz, melynek képi világa tökéletesen illeszkedik a zene melankólikus hangulatához. Újrakiadásról lévén szó a hanganyaggal kapcsolatban csak annyit érdemes megemlíteni, hogy az igényes szövegvilágú Ismerős Arcok zenéjében a rock mellett jazz és népzenei elemek egyaránt megtalálhatóak. Ismerős Arcok: Nyerges Attila - ének, gitár Práder Vilmos - gitár, vokál Galambos Nándor - basszusgitár Kovacsik Tamás - dobok közreműködők: Leczó Szilveszter - billentyűs hangszerek Tánczos István – szaxofon Tóth Lilla – ének Pelva Gábor – hegedű Kovács Erik - zongora Dallista: 1. Prológus 2. Ruszkik haza! 3. Szélbe kiáltok 4. Csillagok, csillagok 5. Térkép 6. Barátom 7. Eltűnni csendben 8. Ha lemegy a nap 9. Nincs Happy End 10. A szél patkójától… 11. Üzenet 12. Fenyők 13. Hidegen fújnak a szelek 14. Mennyit ér? 15. Az utolsó Magyar 16. Epilógus bónusz: 17. Ennyi (videoklip
Adatok
EAN kódok
5999883602973
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Ismerős Arcok
Cikkszám
GR010
Kiegészítő termékek