TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Ismerős Arcok - Lélekvesztő

Ismerős Arcok - Lélekvesztő
Ismerős Arcok - Lélekvesztő
Több évnyi szünet után ismét a boltok polcaira kerül az Ismerős Arcok negyedik, egyik nagyon legnépszerű albuma. Végre a zenekar új rajongói is gyűjteményükbe helyezhetik ezt a hiánypótló kiadványt.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  5 db
9,40
Részletek
Több évnyi szünet után ismét a boltok polcaira kerül az Ismerős Arcok negyedik, egyik nagyon legnépszerű albuma. Végre a zenekar új rajongói is gyűjteményükbe helyezhetik ezt a hiánypótló kiadványt. . A változatlan tartalom mellett a lemez külső megjelenése részben megváltozott: az új csomagolás a zenekartól az utóbbi időben megszokott digipak formavilágba illeszkedik. Az album 24 oldalas füzetet tartalmaz, melynek képi világa tökéletesen passzol a zene melankólikus hangulatához. Az új külső igyekszik a korábbi kiadásra minél inkább hasonlítani. . . Újrakiadásról lévén szó a hanganyaggal kapcsolatban csak annyit érdemes megemlíteni, hogy az igényes szövegvilágú Ismerős Arcok zenéjében a rock mellett jazz és népzenei elemek egyaránt megtalálhatóak. . Ismerős Arcok: Nyerges Attila – ének, gitárok, ütőhangszerek Práder Vilmos – gitár, vokál Leczó Szilveszter – zongora, orgona, szintetizátor Galambos Nándor – basszusgitár Kovacsik Tamás – dobok Dallista: 1. Ébredés 2. Európa közepében 3. Ígéret 4. Itt jártam 5. Hozzád 6. Lélekvesztő 7. Tiszta szível 8. Magyarok 9. Ne gondolj rám! 10. Trianoni séta 11. Minden visszatér 12. Szeret vize 13. Hegyeket nézek 14. Az andocsi Máriához 15. Játsszuk el! 16. Kesergő
Adatok
EAN kódok
9702291127442
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Ismerős Arcok
Cikkszám
GR063
Kiegészítő termékek