TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Ismerős Arcok - Egy a hazánk

Ismerős Arcok - Egy a hazánk
Ismerős Arcok - Egy a hazánk
Többévnyi szünet után augusztus végétől ismét a boltok polcaira kerül az Ismerős Arcok bemutatkozó albuma, így a zenekar új rajongói is végre gyűjteményükbe helyezhetik ezt a hiánypótló kiadványt.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
9,40
Részletek
Többévnyi szünet után augusztus végétől ismét a boltok polcaira kerül az Ismerős Arcok bemutatkozó albuma, így a zenekar új rajongói is végre gyűjteményükbe helyezhetik ezt a hiánypótló kiadványt. A CD a zenekar fennállásának 15. évfordulója alkalmából lát újra napvilágot. A jubileumi kiadványsorozat első darabjára az eredeti anyag frissen újramaszterizált változata került. A felújított tartalom mellett a CD külső megjelenése teljesen megváltozott: új borítót és 16 oldalas füzetet kapott csodálatos erdélyi képekkel gazdagítva, melyeknek világa tökéletesen illeszkedik a zene melankolikus hangulatához. Újrakiadásról lévén szó a hanganyaggal kapcsolatban csak annyit érdemes megemlíteni, hogy az igényes szövegvilágú Ismerős Arcok zenéjében a rock mellett jazz és népzenei elemek egyaránt megtalálhatóak. Ismerős Arcok: Nyerges Attila – ének, gitár Práder Vilmos – gitár, vokál Galambos Nándor – basszusgitár Kovacsik Tamás – dobok Tóth Mihály – ütőhangszerek közreműködők: Leczó Szilveszter – billentyűs hangszerek Tánczos István – szaxofon Pelva Gábor – hegedű Lányi György – mezőségi brácsa Havasréti Pál – bőgő, tekerőlant Sebők Huba – próza Dallista: 1. Előhang 2. Kapum előtt 3. Lehetnénk mind 4. Építsünk hidat 5. A dolog 6. Erdély 2003 7. Hazátlan 8. Balázska 9. Harminc év 10. Egy a hazánk 11. Talán csak álom 12. Fellegajtó nyitogató 13. Magyar cirkusz 14. Himnusz
Adatok
EAN kódok
5999885691425
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Ismerős Arcok
Cikkszám
GR032
Kiegészítő termékek