TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Ismerős Arcok - Éberálom

Ismerős Arcok - Éberálom
Ismerős Arcok - Éberálom
Több évnyi szünet után november közepétől végétől ismét a boltok polcaira kerül az Ismerős Arcok harmadik, talán eddigi legnépszerűbb stúdióalbuma, rajta a legismertebb felvételükkel, a Nélküleddel.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.06
További adatok
Raktáron :  5 db
10,20
Részletek
Több évnyi szünet után november közepétől végétől ismét a boltok polcaira kerül az Ismerős Arcok harmadik, talán eddigi legnépszerűbb stúdióalbuma, rajta a legismertebb felvételükkel, a Nélküleddel. Végre a zenekar új rajongói is gyűjteményükbe helyezhetik ezt a hiánypótló kiadványt. A változatlan tartalom mellett a lemez külső megjelenése teljesen megváltozott: az új csomagolás a zenekartól az utóbbi időben megszokott digipak formavilágba illeszkedik. Az album 28 oldalas füzetet tartalmaz, melynek képi világa tökéletesen passzol a zene melankólikus hangulatához. Az új külső Elekes Attila fotó- és grafikusművész munkája. Újrakiadásról lévén szó a hanganyaggal kapcsolatban csak annyit érdemes megemlíteni, hogy az igényes szövegvilágú Ismerős Arcok zenéjében a rock mellett jazz és népzenei elemek egyaránt megtalálhatóak. . Ismerős Arcok: Nyerges Attila – ének, gitárok, ütőhangszerek Práder Vilmos – gitár, vokál Leczó Szilveszter – zongora, orgona, szintetizátor Galambos Nándor – basszusgitár Kovacsik Tamás – dobok Dallista: 1. Intro 2. Szakadjon szét! 3. Költők és kígyóbűvölők 4. Nagypénteken holló mossa két fiát 5. Adj még! 6. Haza! 7. Édesanyám rózsafája 8. Te döntesz 9. Árnyéknak lenni 10. Érdemes? 11. Angyalból ördög 12. Zuhanó madár 13. Egyetlen 14. Nélküled
Adatok
EAN kódok
9702291127756
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Ismerős Arcok
Cikkszám
GR070
Kiegészítő termékek