TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Ismerős Arcok - Csak a zene!

Ismerős Arcok - Csak a zene!
Ismerős Arcok - Csak a zene!
"Csak a zene..." címmel az Ismerős Arcok zenekar 2012 után, idén új albummal jelentkezik. A zenekar másfél évtizedes munkássága alatt először fordult elő, hogy elvonulva nagyváros és a világ zajától - hosszú napokon át - műfaji korlátok nélkül alkothatott.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  5 db
10,20
Részletek
"Csak a zene..." címmel az Ismerős Arcok zenekar 2012 után, idén új albummal jelentkezik. A zenekar másfél évtizedes munkássága alatt először fordult elő, hogy elvonulva nagyváros és a világ zajától - hosszú napokon át - műfaji korlátok nélkül alkothatott. Az együtt zenélés öröme, az eltelt három év zenei ötletei, valamint a jelen és a múltból hozott stílusok kölcsönhatásának eredményeként született meg ez az eklektikus album, ahol minden zenész a saját zenei ízlését adta a dalokhoz. A lemez izgalmas és magával ragadó dalaiban - melyek a hat előadó lelkének zenei lenyomatát tükrözik - a hagyományos rockzenei hangzás mellet újból felfedezhetjük a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemeit. A letisztult, kifinomult és precízen kidolgozott dallamvilágot, Nyerges Attila értékes gondolatai emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát. Az album 13 új szerzeménye ezúttal is minden korosztálynak szól és most is azokat az aktuális érzéseinket fogalmazza meg, amelyeket semmi más nem tud ennyire magával ragadóan közvetíteni: CSAK A ZENE! Dallista: 1. Fuss 2. Amerika 3. Globális felmelegedés 4. Isten veled ! 5. A bolond kútásó 6. Mindig a sötétben 7. Arc a tömegben 8. Szántják az erdei utat 9. Fegyverek tüzében 10. Katona sirató 11. A játék vége 12. Talán örökre 13. Csak a zene !
Adatok
EAN kódok
9702291127220
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Ismerős Arcok
Cikkszám
GR050
Kiegészítő termékek