TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Ismerős Arcok - 15 év gondolatban és dalban zenész barátainkkal

Ismerős Arcok - 15 év gondolatban és dalban zenész barátainkkal
Ismerős Arcok - 15 év gondolatban és dalban zenész barátainkkal
Az Ismerős Arcok zenekar – immáron 15 éve – albumaival, előadói tevékenységével, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja, kultúránk szeretetének fontosságát.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.14
További adatok
Raktáron :  4 db
9,40
Részletek
Az Ismerős Arcok zenekar – immáron 15 éve – albumaival, előadói tevékenységével, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja, kultúránk szeretetének fontosságát. Ezért a jubileumi évadot egy olyan gyűjteménnyel ünneplik meg, amely igazi kuriózum. A lemez különlegessége, hogy a csapat zenei arculatát kialakító stílusok legjelentősebb hazai képviselőit látják vendégül az újrafelvett dalokban. . Így a rock és a blues emblematikus és legendás művészei, többek között Charlie, Tátrai Tibor, Pataky Attila, Nagy Feró, Mező Misi, Ferenczi Gyuri, Varga Miklós és Csík Sándor is hallhatók. A kiadvány méltó megünneplése az elmúlt 15 évnek, ahol a múlt és a jelen egy különleges zenei szimbiózisban fonódik össze olyan állandó értékeket felmutatva, amiket a zenekar mindig is a magáénak vallott és amivel méltán állít példaképet a feltörekvő generációknak. Ez pedig nem más, mint a magyar kultúra tisztelete, szeretete, és a magyar identitástudat megőrzése a Kárpát-medencében. Ismerős Arcok: Nyerges Attila – ének, gitár Práder Vilmos – gitár Leczó Szilveszter – billentyűs hangszerek Galambos Nándor – basszusgitár Kovacsik Tamás – dob Közreműködők: Szilágyiné Kirkósa Ágnes, Ott Rita, Krenedits Katalin, Kirkósa Tünde – vonósok Pelva Gábor – hegedű Török Máté – cselló Dallista: 1. Erdély 2014 2. Egyetlen / Pataky Attila 3. Mennyit ér? 4. Lélekvesztő / Tátrai Tibor 5. Árnyéknak lenni / Mező Misi 6. Álomrabló / Horváth Charlie 7. Hősök nélkül / Nagy Feró 8. Tiszta szívvel / Tátrai Tibor 9. Nyitogatom a felleget / Csík János, Barcza Zsolt 10. Barátom 11. Az andocsi Máriához / Varga Miklós 12. Eső mossa 13. Ne gondolj rám / Ferenczi György 14. Nélküled / Pohl Mihály 15. Születés
Adatok
EAN kódok
5999885691548
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Ismerős Arcok
Cikkszám
GR038
Kiegészítő termékek