TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Hobo - A föltámadás szomorúsága - Ady Endre verseit előadja Hobo

Hobo - A föltámadás szomorúsága - Ady Endre verseit előadja Hobo
Hobo - A föltámadás szomorúsága - Ady Endre verseit előadja Hobo
Nem Ady-körképet szeretnék adni, hanem azokat a verseket mondom el, amelyekben válaszokat találtam a saját problémáimra.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
9,70
Részletek
Nem Ady-körképet szeretnék adni, hanem azokat a verseket mondom el, amelyekben válaszokat találtam a saját problémáimra. Ezekben a versekben megmutatkozik az útja végéhez közeledő férfi nem lankadó felelősségű, harcos, ostorozó hazaszeretete Európa közepén, viszonya a múlthoz, a történelemhez, sorstársaihoz, a Nyugathoz, valamint hálás emlékezése az elmúlt szerelmekre, álmokra és reményekre. Tisztelettel: Hobo Ezekkel a mondatokkal jellemzi Földes László HOBO legújabb előadását, melyet Vidnyánszky Attila rendezésében a Nemzeti Színház tűz műsorára május közepől. A darabban elhangzó Ady Endre költeményekhez Fekete-Kovács Kornél álmodta meg a hangulatukhoz leginkább illő zenei aláfestést. Az igényes kivitelű, több mint 70 perces játékidejű kiadvány a teljes előadás zenei anyagát magába foglalja. HOBO és Bandája: Földes László HOBO: ének, vers Póka Egon: basszusgitár, vokál Fekete-Kovács Kornél: fúvósok ifj. Tornóczky Ferenc: gitárok Szakadáti Mátyás: dob Dallista: 1. A poéta és a publikum 2. A föltámadás szomorúsága 3. Kétkedő, magyar lelkem 4. Nagy lopások bűne 5. Az undor óráiban 6. A perc-emberkék után 7. Én nem vagyok magyar? 8. A ma kiebrudaltjai 9. A sátán kevélye 10. Menekülj, menekülj innen 11. Sem utódja, sem boldog őse 12. A bélyeges sereg 13. A befalazott diák 14. Az utolsó hajók 15. Szent Margit legendája 16. Egy ócska konflisban 17. Eldönti a sors 18. Beteg szívemet hallgatod 19. Mert engem szeretsz 20. Tüzes seb vagyok 21. Nézz, drágám kincseimre 22. Őrizem a szemed 23. Az én mennyasszonyom 24. Az ágyam hívogat 25. Ha holtan találkozunk 26. Szétverek majd köztetek 27. A muszáj-Herkules 28. Felelet az életnek 29. Most már megállhatok 30. Adjon Isten mindenkinek 31. Intés az őrzőkhöz
Adatok
EAN kódok
5999885691418
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Hobo
Cikkszám
GR031
Kiegészítő termékek