TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Futópad, Home, Salta

Futópad, Home, Salta
Futópad, Home, Salta

Futópad, Home, Salta


A Salta Home futópadot az otthoni edzések szerelmesei számára ajánljuk. A termék egy 5" átmérőjű LCD kijelzővel van ellátva, amin az edzésed legfontosabb adatait olvashatod, ilyenek például az Bővebben

Várható szállítás-  :
2022.10.19
További adatok
Rendelhető
774,79
Részletek

Futópad, Home, Salta


A Salta Home futópadot az otthoni edzések szerelmesei számára ajánljuk. A termék egy 5" átmérőjű LCD kijelzővel van ellátva, amin az edzésed legfontosabb adatait olvashatod, ilyenek például az elégetett kalóriáid száma, az aktuális sebesség, a megtett táv, illetve az edzéssel töltött idődet. 


A futópadot egy 1,75 lóerő teljesítményű elektromos motor működteti, amivel 0,8-14 km/h óra között tudod szabályozni a futás sebességét. A futópad futófelületének szélessége 420 mm, míg hossza 1200 mm, mely nagyon kényelmessé teszi a beltéri futás élményét.


A futófelület dőlési szögét is be tudod állítani, hogy az edzésed még intenzívebb legyen. A dőlésszöget manuálisan 6 különálló fokozatban, 0-15% között tudod beállítani az adott edzésedhez mérten.


A termék tartalmaz még 1 pár 1kg-os súlyzót, illetve egy vibrációs masszírozó övet is, mellyel a deréktáji felesleget tudod hatékonyan csökkenteni. 


A futópad maximális terhelhetősége 110 Kg. 


Adatok
EAN kódok
5999121800826
Gyártó
Salta
Cikkszám
300011
Kiegészítő termékek