TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Fekvőtámasz keret számlálóval, Salta

Fekvőtámasz keret számlálóval, Salta
Fekvőtámasz keret számlálóval, Salta

Feszes mell- és hátizmot vagy esetleg izmos karokat szeretnél? Nem lehetetlen küldetés! A számlálóval ellátott Salta fekvőtámasz keretet pont erre a célra alkották meg. Nagy előnye, hogy kompakt kialakításának köszönhetően szinte bárhová magadd

Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.25
További adatok
Rendelhető
22,50
Részletek

Feszes mell- és hátizmot vagy esetleg izmos karokat szeretnél? Nem lehetetlen küldetés! A számlálóval ellátott Salta fekvőtámasz keretet pont erre a célra alkották meg. Nagy előnye, hogy kompakt kialakításának köszönhetően szinte bárhová magaddal viheted, így amikor csak kedved tartja bármikor nekiállhatsz az edzésnek.


Ez az innovatív, színkóddal ellátott fekvőtámasz keret segítségével, akár az egész felsőtested formába hozhatod. Független attól, milyen szinten vagy ez a sporteszköz tökéletesen alkalmas az általad kívánt erőnlét elérésére, vagy megtartására.  • A négy színkód 4 különböző izomcsoportot jelöl, csak te rajtad múlik, hogy mire szeretnél edzeni. A kék színnel megjelölt pozícióban a mellkast, pirossal a vállizmot, sárgával a hátizmot, a zölddel pedig a karizmot fejlesztheted.

  • A Salta fekvőtámasz keret egy beépített számlálóval is rendelkezik, amely számolja a gyakorlatok számát, így azzal sem kell foglalkoznod.

  • Mivel pillanatok alatt szétnyitható majd összecsukható, így könnyen magaddal viheted bárhová.Adatok
Cikkszám
110501
Kiegészítő termékek