TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

East - Blue paradise

East - Blue paradise
East - Blue paradise
Igazi csemege kerülhet végre a hazai progresszív rockzene rajongóinak birtokába. Közel három évtizeddel az eredeti kiadás után a Blue Paradise immár elérhető CD-n.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
9,10
Részletek
Igazi csemege kerülhet végre a hazai progresszív rockzene rajongóinak birtokába. Közel három évtizeddel az eredeti kiadás után a Blue Paradise immár elérhető CD-n. Az East Játékok című albumának pozitív nemzetközi visszhangját követően az együttes úgy döntött, elkészíti az album angol nyelvű változatát is. Az anyag újraéneklését és a világszinvonalú újrakeverését követően megszületett a Blue Paradise. A kinti nagy siker ellenére nálunk szinte nem is lehetett kapni az albumot. A hanglemezgyártó vállalat összesen 4000 példányt gyártott belőle, amely azóta is a gyűjtők féltve őrzött kincse. Az ismét aktívan koncertező East rajongói számára egy igazán szép és kellemes meglepetés ez a kiadvány, amelyen két korai, instrumentális, korábban kizárólag kislemezen megjelent felvétel is hallható bónuszként. A kiváló minőségű felvételek mellé tetszetős külső is tartozik: a digipakbe csomagolt album füzetében ritka fotókon kívül a teljes angol nyervű szövegkönyv is olvasható. East: Zareczky Miklós - ének Varga János - gitár Pálvölgyi Géza - billentyűs hangszerek Móczán Péter - basszusgitár Király István - dob Dallista: 1. Ouverture 2. Far away with the Clouds 3. Fly away 4. Blue-Black Vision 5. Diamond Bird 6. Breath 7. Shadow 8. Message 9. Epilogue 10. Hope Bónuszok: 11. Sirens (instrumentális) 12. The Tones Of Truth (instrumentális)
Adatok
EAN kódok
5999885691111
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
East
Cikkszám
GR018
Kiegészítő termékek