TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Dokumentumfilm - A MagyaRock halottai - Radics Béla

Dokumentumfilm - A MagyaRock halottai - Radics Béla
Dokumentumfilm - A MagyaRock halottai - Radics Béla
A Magya-rock halottai filmalkotás – a sorozat első darabjaként a magyar gitárkirályt, Radics Bélát állítja a középpontba. Az egykori zenésztársak, Deák Bill Gyula, Döme Dezső, Póka Egon, Török Ádám és az azóta elhunyt Miklós Tibor elbeszélései, történetei nyomán kitárulnak az emlékezés kapui.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.10.06
További adatok
Raktáron :  5 db
2,70
Részletek
A Magya-rock halottai filmalkotás – a sorozat első darabjaként a magyar gitárkirályt, Radics Bélát állítja a középpontba. Az egykori zenésztársak, Deák Bill Gyula, Döme Dezső, Póka Egon, Török Ádám és az azóta elhunyt Miklós Tibor elbeszélései, történetei nyomán kitárulnak az emlékezés kapui. De a leromlott állapotú Kapitány mellett végsőkig kitartó barátnő, Miskolci Ilona is megindítóan idézi fel az együtt töltött órákat. Fáklyavivőként a radicsi örökséget hűségesen ápoló Tóth Tamás (Tűzkerék xT zenekarvezető), a Radics Béla Emléktársaság részéről pedig Czapp József és Hegedűs István emlékezik a fimkockákon. A filmet készítették: Riporter – Arató Réka Operatőr – Flanek László Hangmérnök – Perger Kálmán Vágó – Sebők Gábor Producer – Sebők György Világosító – Zsák András Rendező – Győrffy Bálint Közreműködtek: Csiga Sándor Czapp József Deák Bill Gyula Döme Dezső Hegedűs István Miskolci Ilona Miklós Tibor Póka Egon Tóth Tamás Béla Török Ádám Külön köszönet: Takáts Tamás, Varga Miklós Vikidál Gyula, Zeffer András
Adatok
EAN kódok
5999885691197
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Dokumentumfilm
Cikkszám
GR025
Kiegészítő termékek