TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Balázs Fecó - Változnak az évszakok

Balázs Fecó - Változnak az évszakok
Balázs Fecó - Változnak az évszakok
Balázs Fecó Magyarország egyik legnépszerűbb dalszerzője és előadója. A Korál zenekarral eltöltött éveknek, valamint a szóló-pályafutásának legjobb pillanatait idézi fel ez a válogatás, amelyet Fecó személyesen állított össze kedvenc dalaiból.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  4 db
8,10
Részletek
Balázs Fecó Magyarország egyik legnépszerűbb dalszerzője és előadója. A Korál zenekarral eltöltött éveknek, valamint a szóló-pályafutásának legjobb pillanatait idézi fel ez a válogatás, amelyet Fecó személyesen állított össze kedvenc dalaiból. Az albumon több duett és szimfonikus kíséretre átírt felvétel is helyet kapott. Régóta esedékes hiánypótló az új CD, amelyen eddig meg nem jelent változatok is szerepelnek. Dallista: 1. Tudod, ünnep lesz megint (duett Cserháti Zsuzsával) 2. Évszakok 3. Szerelem még több kell 4. Számíts rám 5. Nekünk nyílt a végtelen 6. Idegen (duett Farkas Zsófival) 7. Gyertyák a téren 8. Forog a kerék (duett Kovács Katival) 9. Érints meg 10. Nappali altató 11. A csönd éve (duett Keresztes Ildikóval) 12. A kőfalak leomlanak (Taurus mix) 13. Amit nem mondhattam el (Taurus mix) 14. Anyám, vigasztalj engem (Taurus mix) 15. A lány, akire szerelemmel nézek (Taurus mix) 16. Előhang (Ugye, nem hiszed el?) (Taurus mix) 17. Homok a szélben 18. Ártatlan világ 19. Maradj velem (koncertfelvétel) 20. Hazafelé (koncertfelvétel)
Adatok
EAN kódok
5999885691920
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Balázs Fecó
Cikkszám
GR043
Kiegészítő termékek