TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Balázs Fecó - Unplugged

Balázs Fecó - Unplugged
Balázs Fecó - Unplugged
Vannak lemezek, amik sosem mennek ki a divatból, amikre évtizedekkel a megjelenésük után is igény tapasztalható. Ilyen Balázs Fecó Unplugged [In the Globe Royal] című albuma, melynek felvételére 1996. január 30-án került sor neves jazzzenészek és kedves pályatársak (Kovács Kati és Sztevanovity Zorán) közreműködésével.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.06.08
További adatok
Raktáron :  5 db
8,60
Részletek
Vannak lemezek, amik sosem mennek ki a divatból, amikre évtizedekkel a megjelenésük után is igény tapasztalható. Ilyen Balázs Fecó Unplugged [In the Globe Royal] című albuma, melynek felvételére 1996. január 30-án került sor neves jazzzenészek és kedves pályatársak (Kovács Kati és Sztevanovity Zorán) közreműködésével. Fecó zenéjét a kor hangulatának megfelelően Malek Miklós öntötte akusztikus formába. A remek koncertlemez ezidáig két alkalommal látott napvilágot: 1996-ban, majd 2011-ben új borítóval ismét megjelent. Ezúttal azonban az eredeti hanganyagot Rozgonyi Péter digitálisan korszerűsítette és bónusz koncertfelvétellel látta el. A lemez végére Fecó szólóblokkja került, amit az Elhallgatott zenekarok a 60-as, 70-es években című koncerten, a MOM Kulturális Központban, 2016. december 3-án vettek fel. Az ismét friss borítóval ellátott harmadik kiadás gyűjtőknek kötelező, rock rajongóknak jó szívvel ajánlott. Kőzreműködők: Balázs Fecó - ének Kovács Kati - ének (Forog a kerék) Zorán - ének (A lány, akire szerelemmel nézhetek) Marschalkó Zoltán - gitár Tóth Gyula - gitár ifj. Rátonyi Róbert - zongora Nagy János - szintetizátor Csepregi Gyula - szaxofon Ferenczi György - szájharmonika Vasvári Pál - basszusgitár Borlay Gergő - dob Horváth Kornél - ütőhangszerek Herczeg Judit, Krassy Renáta, Szalontai Szilvia - vokál Dallista: 1. Bevezetés – Anyám, vigasztalj engem – Amit még nem mondhattam el – A kőfalak leomlanak – Ha két rossz van, melyik a jobb? – Gyertyák a téren – Folytasd csak, fiú 2. Homok a szélben 3. Kölykök a hátsó udvarból 4. Forog a kerék (duett Kovács Katival) 5. A csönd éve 6. Kergesd el a felhőt a házamról 7. Kevés voltam neked 8. Évszakok 9. Új név egy régi ház falán 10. A lány, akire szerelemmel nézhetek (duett Sztevanovity Zoránnal) 11. Maradj velem 12. Hazafelé Bónusz: 13. A kőfalak leomlanak – Anyám, vigasztalj engem! – Amit nem mondhattam el
Adatok
EAN kódok
5999860095200
Gyártó
GrundRecords
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Balázs Fecó
Cikkszám
GR133
Kiegészítő termékek